Έβαλε τα κλάματα ο Χάρης Ρώμας! «Είναι το παιδί μου....»

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Ποια είναι η «κόρη» του;

Έβαλε τα κλάματα ο Χάρης Ρώμας! «Είναι το παιδί μου....»

Ο Χάρης Ρώμας έβαλε τα κλάματα στην τρομερή αποκάλυψη τού! «Είναι το παιδί μου...»!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων προέβη σε μία τρομερή αποκάλυψη για το "παιδί" του.

Χάρης Ρώμας: Απίστευτη εξομολόγηση! «Ας αυτοκτονήσω, ας βάλω μια πέτρα στο λαιμό και να πάω να πέσω»! (Βίντεο)

Ο λόγος για την αγαπημένη του ανιψιά την οποία γνωρίσαμε από την σειρά του Ant1 «Το Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε το ρόλο της «Βάλιας».

«Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά» ενώ συμπλήρωσε «Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. «Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε».

Ενώ όταν η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να τον δει ξανά σε μία σειρά με την ανιψιά του, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου».

Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για την παιδική του ηλικία - «Είχα πολλά θέματα...»!

Μια εξομολόγηση για την παιδική του ηλικία έκανε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως είχε πολλά θέματα.

Ο ηθοποιός, ο οποίο κάνει ένα δυναμικό comeback με την επιστροφή της σειράς «Το καφέ της Χαράς», μίλησε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

«Όταν ήμουν μικρός, δεν ήμουν ούτε ήσυχος, ούτε φρόνιμος, ούτε και χαμηλών τόνων. Ήμουν ένα ατίθασο παιδί, που ήθελε να κάνει το δικό του και είχε την έπαρση, την άγνοια κινδύνου των πραγμάτων. Πίστευα ότι μπορούσα να τα κάνω όλα! Να κατακτήσω όλο τον κόσμο!

Κι από την άλλη, είχα πολλά θέματα μαζί μέσα στο μυαλό μου… Είχα έντονα συναισθήματα. Είχα μία δύναμη μέσα μου που δεν ήξερα πως να την κατευθύνω. Εκεί που ήθελα να κατακτήσω τα πάντα, εκεί μπορούσε να με πάρει από κάτω αυτό το πάθος και να αυτοκαταστραφώ. Μεγαλώνοντας το κοντρόλαρα. Διοχέτευσα το πάθος μου σε αυτό που πραγματικά ήθελα.

Ήταν αναπόφευκτο το να γίνω ηθοποιός και, στην εποχή που το έκανα, πήγα κόντρα στο σπίτι μου. Μπήκα στην Ιατρική μεν, γιατί ο πατέρας μου ήθελε να με κάνει γιατρό, αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Η ιστορία είναι γνωστή. Συγκρουστήκαμε, άλλαξα το όνομά μου, βγήκα στο θέατρο με το όνομα “Ρώμας” -είναι το επίθετο της μητέρας μου- και όχι “Ρασιάς”, όπως έλεγαν τον πατέρα μου.

Ήταν μία ηρωική επανάσταση αυτό για μένα, γιατί έπεισα τον ευκατάστατο πατέρα μου, ότι δεν είχα ανάγκη τα λεφτά του και πορεύτηκα μόνος μου. Σαν ταινία ήταν όλο αυτό. Ήμουν νέος, ωραίος, ξεκίνησα ως bartender, χωρίς να ξέρω τη δουλειά, ήμουν φοιτητής Ιατρικής και, παράλληλα, μπήκα στο θέατρο. Είχα μεγάλη ενέργεια και δίψα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ήθελα να ξεφύγω κιόλας από το σπίτι. Δεν είχα πάντα ωραίες εικόνες από την παιδική μου ηλικία, με την έννοια ότι υπήρχαν μεγάλες συγκρούσεις.

Οι δικοί μου ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαζαν σε κανένα επίπεδο. Ούτε κοινωνικά, ούτε ταξικά, ούτε ιδεολογικά. Υπήρχε αγάπη και πάθος στην αρχή – και γι’ αυτό έκαναν και τρία παιδιά. Ωστόσο, δεν ταίριαζαν. Ο καθένας τους ήταν αξιόλογος άνθρωπος. Ο πατέρας μου ήταν εξόριστος στην Μακρόνησο και η μητέρα μου ήταν στην αντίθετη παράταξη. Υπήρχαν έντονες πολιτικές διαφωνίες. Μεγάλωσα με ταξικές διαμάχες, όπως επίσης και με την πικρή γεύση της οικογένειας που δεν μπορούσε να μείνει ενωμένη. Αυτό υπάρχει και στα έργα μου και το διακωμωδώ», είπε μεταξύ άλλων.

Χάρης Ρώμας: Μίλησε για την προσωπική του ζωή - «Είμαι σε μια σχέση που...»!

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση που περνάει πολύ συντροφικά.

Ο ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του, αφού εκτός των προσωπικών του, έρχεται και πάλι στην τηλεόραση το «Καφέ της Χαράς».

ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, μίλησε για όλα.

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών.

Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός.

Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάστε!», είπε ο Χάρης Ρώμας.