Alpha: Αποχώρηση «βόμβα» από το Έρωτας Μετά! Μόλις έσκασε!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος!

Alpha: Αποχώρηση «βόμβα» από το Έρωτας Μετά! Μόλις έσκασε!

Αποχώρηση «βόμβα» έγινε από τον Alpha και το Έρωτας Μετά και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός αποκαλύπτοντας και τους λόγους.

Ο λόγος για τον Σόλων Τσούνη που μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου. Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την συμμετοχή του είπε.

«Θα σου πω ότι σταμάτησα από το Έρωτας Μετά. Πρώτη φορά το λέει γιατί έγινε πρόσφατα».

«Καμιά φορά ξεκινάμε με κάποια δεδομένα και κάποιες προσδοκίες. Είχαμε κανονίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και στην πορεία τους οδηγεί κάπου αλλού. Αυτό δεν με κάλυψε, πολύ απλά, φιλικά και ωραία είπα να σταματήσουμε. Είπαμε πως είναι καλύτερο να διακόψουμε τη συνεργασία» συμπλήρωσε.

«Όταν αρχίζω κάτι, μου αρέσει να το τελειώνω. Αν μου το αλλάξουν στην πορεία, θα αντιδράσω. Γενικά διεκδικώ αυτό που θέλω» πρόσθεσε.

«Όταν ξεκινούσαμε το Σόι δεν ξέραμε σε καμία περίπτωση πως θα κρατήσει πέντε χρόνια. Πιστεύω πως όλοι οι συνάδελφοι περνάμε ακόμα μια φάση πένθους. Είμαστε όλοι σε ένα σοκ που σταμάτησε η σειρά. Το καλοκαίρι, που ήμουν σε περιοεδία με την Λωξάντρα δεν υπήρχε περιοχή στην επαρχία που να μη με πιάσουν να με ρωτήσουν γιατί τελείωσε η σειρά. Όλα όμως τελειώνουν και είναι ωραίο να τελειώνει κάτι όταν είναι στο πικ» κατέληξε.

Δείτε επίσης την απόφαση "βόμβα" για τη σειρά "Έρωτας Μετά"! Εσπευσμένες αποχωρήσεις από το κανάλι...

Alpha: «Βόμβα» μεγατόνων! Βάζει οριστικό τέλος στην πιο αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά!

«Βόμβα» μεγατόνων μόλις ανακοινώθηκε! Στην πιο επιτυχημένη και αγαπημένη σειρά των τελευταίων ετών βάζει οριστικό τέλος ο Alpha!

Την είδηση έκανε γνωστή ηθοποιός του σίριαλ μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», στον Star!

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της τηλεοπτικής σειράς «Έλα στη θέση μου» και μάλιστα αποκάλυψε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει 5ος κύκλος και μάλιστα για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Μια σειρά πρέπει να ολοκληρώνεται όταν έχει κλείσει τον κύκλο της».

Δείτε το σχετικό βίντεο: