«Βόμβα»! Παντρεύεται ο Sin boy - Η αποκάλυψη με βίντεο μέσα από το σπίτι του!

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

«Βόμβα»! Παντρεύεται ο Sin boy  -  Η αποκάλυψη με βίντεο μέσα από το σπίτι του!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Sin boy που τραγουδά το "Mama" παντρεύεται. Η αποκάλυψη έγινε μέσα βίντεο μέσα από το σπίτι του.

Ο ράπερ για πρώτη φορά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην Αλβανία που μένει πλέον μόνιμα και «έσπασε» την σιωπή του.

Μετά το ξέσπασμα του στο Instagram και την "εξαφάνιση" του από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αλλά και τα social media επέστρεψε και πέταξε «βόμβα».

Όπως είπε ο ίδιος ο Sin boy πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του Ρίνα, με την οποία είχαν πει μαζί το τραγούδι "Gigi". Το απόσπασμα του βίντεο έπαιξαν στην εκπομπή «Μεσημέρι yes».

Sin Boy: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του!

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Sin Boy και έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του

Ο γνωστός τραπερ τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανησυχούσαν, αφού δεν ήξεραν που βρίσκεται ο Sin Boy και την απάντηση την έδωσε πρόσφατα ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram .

Ο Sin Boy βρίσκεται στην Αλβανία και αυτό από ότι φαίνεται έγινε από έρωτα, αφού είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια από την Αλβανία Rina. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει συνεργαστεί επαγγελματικά στο παρελθόν αφού τραγουδάνε μαζί την επιτυχία “Gigi”.

Ο Sin Boy,βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Rina και πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου οι δυο τους κάθονται δίπλα δίπλα.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Sin Boy: Η «σπαρακτική» δημοσίευση του για τις δύσκολες ώρες! Δείτε την φωτογραφία...

Ο Sin Boy έκανε μια «σπαρακτική» δημοσίευση για τις δύσκολες ώρες! Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Ο γνωστός τραγουδιστής του «Mama» εδώ και καιρό είναι «χαμένος» από τα social media και πολλοί υποψιάζοντας ότι ο Sin Boy έχει μετακομίσει το τελευταίο διάστημα στην Αλβανία, χώρα καταγωγής του.

Την ίδια άποψη έχει και ο Υποχθόνιος, που δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Τον ψάχνω, νομίζω είναι στην Αλβανία».

Για τους ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό, ο Sin Boy έκανε μια ανάρτηση ζητώντας από τους followers τους να βοηθήσουν. Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania».

Δείτε την σχετική δημοσίευση: