Λάουρα Νάργες: Ο Βασίλης Σίμος απαντάει για τη σχέση τους! «Είναι πάρα πολύ όμορφη»!

Επιβεβαίωσε τις φήμες;

Λάουρα Νάργες: Ο Βασίλης Σίμος απαντάει για τη σχέση τους! «Είναι πάρα πολύ όμορφη»!

Για πρώτη φορά, ο Βασίλης Σίμος απαντάει ανοικτά για τη σχέση τους με την Λάουρα Νάργες και αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι! «Η Λάουρα είναι μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα»!

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Βασίλης Σίμος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που φημολογείται να έχει με τη Λάουρα Νάργες.

Στις δηλώσεις του, ο πρώην παίκτης του Survivor ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με την παρουσιάστρια λέγοντας:

«Δεν ξέρω τι γίνεται στην προσωπική μου ζωή. Μου τα φτιάχνουν, με χωρίζουν… Δε ξέρω, πάντως εγώ είμαι καλά. Την ξέρω την Λάουρα. Δεν είναι ότι υπήρχε σχέση ή δεν υπήρχε. Το θέμα είναι ότι βγάζουν ό,τι θέλουν. Δεν ξέρω αν η Λάουρα έχει προχωρήσει ήδη τη ζωή της. Ρωτήστε την κυρία Λάουρα. Η Λάουρα είναι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Οποιοσδήποτε άντρας θα ήθελε να είναι με τη Λάουρα».

Θυμίζουμε ωστόσο πως ο φακός είχε "συλλάβει" τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο!

Λάουρα Νάργες: Διέλυσε την σχέση της! Δεν ήταν μαζί ούτε 60 μέρες με τον πρώην παίκτη του Survivor! Τι συνέβη;

Τι συνέβη και διέλυσε την σχέση της με τον πρώην παίκτη του Survivor η Λάουρα Νάργες; Δεν ήταν μαζί ούτε καν 60 ημέρες και τελειώσαν όλα!

Στη σχέση της παρουσιάστριας με τον Βασίλη Σίμο, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 3, φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά, αφού σύμφωνα με όσα είπε η Νάνσυ Παραδεισανού, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

«Υπήρχε μια σχέση περίπου διμήνου. Τώρα ήρθε το τέλος. Οι πληροφορίες μου λένε πως η Λάουρα προχώρησε τη ζωή της παρακάτω!», είπε η δημοσιογράφος στον «αέρα» του «Πρω1νού».

Να θυμίσουμε πως πριν από αρκετό καιρό η Λάουρα είχε χωρίσει από τον Μιχάλη Μουρούτσο και είχε, μάλιστα, προκληθεί πανικός με τον εκβιασμό που είχε δεχτεί εκείνη την περίοδο!