Νίκος Μουτσινάς: Έβαλε ρούχα όλο χρώμα και στάθηκε δίπλα σε αυτή τη γυναίκα! Το μήνυμα που έστειλε!

Τους κοίταζαν όλοι!

Νίκος Μουτσινάς: Έβαλε ρούχα όλο χρώμα και στάθηκε δίπλα σε αυτή τη γυναίκα!  Το μήνυμα που έστειλε!

Ο Νίκος Μουτσινάς πιο εντυπωσιακός από ποτέ, έβαλε πάνω του όλο χρώμα και πήγε και στάθηκε δίπλα σε αυτή την αγαπημένη του γυναίκα! Μέσα από το Instagram του, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ανέβασε μία "πολύχρωμη" φωτογραφία στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους!

Συγκεκριμένα, με μία φωτογραφία από την παράσταση «Βερβερίτσα», ο Νίκος Μουτσινάς πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του, Ματίνα Νικολάου με ένα outfit, όλο χρώμα!

Πάνω στη φωτογραφία έγραψε:

«Μην ξεχνιέστε παιδιά! Σήμερα σας περιμένουμε»!

Σε περίπτωση που δεν τον έχετε δει, ρίξτε μια ματιά στον κούκλο σύντροφο της Ματίνας Νικολάου!

μουτσινάς παράσταση

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη του αγάπη! Ντοκουμέντο από έξοδο τους!

Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μουτσινά. Υπάρχει ντοκουμέντο από έξοδο τους για τα γενέθλια της σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο παρουσιαστής έχοντας σταματήσει το Καλό Μεσημεράκι λόγω εορτών, περνάει τον περισσότερο χρόνο με τους φίλους του, τους οποίους και λατρεύει.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη είχε τα γενέθλια της και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι της, αφού της έχει μεγάλη αδυναμία και είναι η μεγάλη του αγάπη. Μάλιστα, μαζί είχαν περάσει και τις διακοπές στην Κρήτη.

Στο Instagram ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από το πάρτι που έκαναν για να το γιορτάσουν.

Νίκος Μουτσινάς γυναίκα αγάπη

Νίκος Μουτσινάς: Η «γυναίκα» του είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα»!

Η «γυναίκα» του Νίκου Μουτσινά είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα», κάγκελο με τα όσα αποκάλυψε η ίδια!

Αδιανόητο περιστατικό και φυσικά σας το έχουμε όλο αναλυτικά! Τι συνέβη;

Η ίδια, είπε μεταξύ άλλων: “Στην πρεμιέρα μας στη “Βερβερίτσα”, όταν κάνω ένα χορευτικό, μπέρδεψα τα πόδια μου και έπεσα τούμπα! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αν και δεν το κατάλαβε κανείς. Νόμιζαν ότι ήταν μέσα στο έργο. Έπεσα, όμως, τούμπα κανονική!”

“Έχω φάει και σε δράμα τούμπα” πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Ματίνα Νικολάου. “Στην Επίδαυρο. Έτσι όπως έτρεχα, έπεσα τούμπα στη μέση της ορχήστρας και μετά σερνόμουν για να πάω στη θέση μου και να μην χαλάσει το σχήμα. Έσπασα και το δάχτυλο μου! Η αλήθεια είναι πως έχω σπάσει πόδι σε παράσταση, έχω σπάσει δάχτυλο, έχω πέσει από σκαλιά. Είχα κάποια ατυχήματα σε παραστάσεις είναι η αλήθεια. Ζω όμως” συμπλήρωσε με χιούμορ η τηλεοπτική “Βάνια”.

“Ο Νίκος Μουτσινάς με λέει κατσαρίδα” αποκάλυψε με χαμόγελο η γυναίκα που έχει στο πλευρό του ο Νίκος Μουτσινάς και στον ΣΚΑΙ αλλά και στο θέατρο και μάλιστα σαρώνουν σε τηλεθέαση!