Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό το πρόσωπο τον "έστησε" στον τοίχο! Η ατάκα του τον "τσάκισε"!

«Ήταν άδικος, πικρόχολος»

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό το πρόσωπο τον

Τον "τσάκισε" κανονικά τον Λάκη Λαζόπουλο, πασίγνωστος παρουσιαστής σε συνέντευξή του! Αυτό είναι το πρόσωπο που με τα λόγια του, "έστησε" τον γνωστό ηθοποιό στον τοίχο!

Ο Λάκης Λαζόπουλος δε φοβήθηκε ποτέ να πει τη γνώμη του και να μιλήσει ανοικτά για όλα τα θέματα. Δε θα πρέπει όμως να αφήνει στην άκρη της κριτική που μπορεί να δεχθεί.

Έτσι, στη σημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν καλεσμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έκανε μάλιστα μία εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό!

Μιλώντας για την καριέρα του, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη συνέντευξη που έχει κάνει, που δεν είναι άλλη από αυτή με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Έτσι σχολίασε:

«Μία από τις συνεντεύξεις που είχα αγωνία ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Με τον Λάκη υπήρχαν διάφορες κόντρες πάρα πολλά χρόνια, μπορεί οι κόντρες αυτές να ήταν μέσα στο μυαλό. Ουσιαστικά σάτιρα έκανε ο Λάκης, βρέθηκα πάρα πολλές φορές στο στόχαστρο, όπως κι εσύ, τότε που κάναμε το πρωινό. Ήταν πολλές φορές, κατά τη γνώμη μου, άδικος, πικρόχολος και όλα αυτά.

Οπότε, μετά από πολλά χρόνια που τον είχα καλέσει, δέχτηκε να έρθει. Η ιστορία ότι θα βρισκόμασταν μετά από 20 χρόνια που υπήρχε ένταση από το Πολύ την Κυριακή, ήμουν λίγο… τι θα πω; Αλλά δεν συμβαίνει σε περιπτώσεις ανθρώπων που είναι ηθοποιοί, παρουσιαστές που πάντα υπάρχει μια καλή διάθεση.

Και με τον Λαζόπουλο υπήρχε μια πολύ καλή διάθεση, αλλά ήταν ότι δεν είχαμε ξαναβρεθεί τηλεοπτικά και μου έκανε την τιμή να μιλήσουμε κι εγώ είχα αυτό το άγχος πώς θα είμαστε».

Δύσκολες στιγμές για τον Λάκη Λαζόπουλο! Η ατάκα που τον "έκαψε"...

Αυτή η ατάκα "έκαψε" κανονικά τον Λάκη Λαζόπουλο που περνάει δύσκολες στιγμές! Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

Πριν από μερικά χρόνια, και συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο του 2016, κατά τη διάρκεια μίας εκπομπής του ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να κάνει ένα σχόλιο το οποίο ωστόσο δεν το βγήκε σε καλό.

Λάκης Λαζόπουλος: «Έκανε κακό και στον ίδιο και σε μένα» - Απίστευτη αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα, σατιρίζοντας τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε την εξής ατάκα: «Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά – σιγά, το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα εγώ το λέω παράνοια το λέω παραφροσύνη ποιες είναι οι εμμονές του», ένα σχόλιο που έφερε πολλές αντιδράσεις όπως ήταν επόμενο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Daily Media , ο ηθοποιός απέκτησε πολλά προβλήματα μετά από αυτή του δήλωση μιας και ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων έκανε αγωγή στο Λάκη Λαζόπουλο η οποία είχε οριστεί να συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου ζητάει αποζημίωση ύψους 80.000 ευρώ από τον ηθοποιό για ηθική βλάβη και προσβολή της προσωπικότητας υποστηρίζοντας πως τα σχόλιά του στιγμάτιζαν τους κινητικά ανάπηρους ως ψυχικά ασθενείς.