Λάκης Λαζόπουλος: «Έκανε κακό και στον ίδιο και σε μένα» - Απίστευτη αποκάλυψη!

Τι συνέβη;

Λάκης Λαζόπουλος: «Έκανε κακό και στον ίδιο και σε μένα» - Απίστευτη αποκάλυψη!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε για τον Λάκη Λαζόπουλο από την Μιμή Ντενίση. «Έκανε κακό και στον ίδιο και σε μένα», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός θα μιλήσει στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α Τετ» την προσεχή Δευτέρα και θα αναφερθεί και στον παρουσιαστή.

Λάκης Λαζόπουλος: Χαμογελάει και πάλι μετά τον θάνατο της συζύγου του!

«Δεν είναι εύκολο μετά από 40 χρόνια να είσαι στην πρώτη γραμμή. Ο Λάκης είχε βρει προφανώς ότι κάτι έκανα εγώ μέσα στο show του, κάπως “πούλαγα” και το έκανε στην υπερβολή. Και στην υπερβολή που το έκανε, του έκανε κακό, έκανε και σε μένα κακό… Και βγήκαμε και φάγαμε…

Ήταν πάρα πολύ συμπαθής. Είναι ένας άνθρωπος που έχει γοητεία όταν τον γνωρίσεις από κοντά και ευφυΐα…», λέει μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος! Πού βρέθηκε και τι φόρεσε;

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πενθεί τον χαμό της αγαπημένης του Τασούλας τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο που έδινε.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, όλο αυτό το διάστημα είχε αποσυρθεί, λόγω πένθους, όμως χτες κάπου πήγε! Ο Λάκης Λαζόπουλος, βρέθηκε στην προβολή της ταινίας του καλού του φίλου και πρώην συνεργάτη του Σεμπάστιαν Κοχ.

Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί για την ταινία "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" του Γιάννη Σμαραγδή και από τότε είχαν έρθει πολύ κοντά. Χθες το βράδυ ήταν η επίσημη προβολή της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γερμανός ηθοποίος "Never Look Away" στο Ίδρυμα Κακογιάννη και ο Λάκης Λαζόπουλος, βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον αγαπημένο του φίλο! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Λάκης Λαζόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε για τον θάνατο της συζύγου του! «Καλό ταξίδι άγγελε μου»!

Αυτό είναι το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον θάνατο της συζύγου του! Μεταξύ άλλων έκλεισε το μήνυμα λέγοντας «καλό ταξίδι άγγελε μου»!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του, αφού από το βράδυ της Πέμπτης θρηνεί την απώλεια της συζύγου και μοναδικής συντρόφου της ζωής του, Τασούλας.

Η σύζυγός του έφυγε από την ζωή μετά από τριετή μάχη με τον καρκίνο.

Φίλοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές και χρήστες των κοινωνικών δικτύων στέλνουν συνεχώς με μηνύματα, τα συλλυπητήριά τους στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ωστόσο ένα μήνυμα που έλαβε ο καλλιτέχνης ήταν εκείνο που το συγκλόνισε και τον συγκίνησε και μάλιστα το altsantiri.gr.

To παρακάτω μήνυμα έστειλε στον Λάκη Λαζόπουλο μια κοινή τους φίλη, η οποία μένει στην Αυστραλία:

«Στη μνήμη της καλής μου φίλης Τασούλας Λαζοπούλου, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η ζωή σου ήταν μικρή σε διάρκεια, αλλά είχε μεγάλη επίδραση στον κόσμο. Αισθάνομαι υπερηφάνεια όταν θυμάμαι έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συναντήσει ποτέ. Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου, τη φιλία και τη στήριξή σου στις δικές μου δύσκολες στιγμές όταν ζούσα στην Ελλάδα και τις ευχάριστες αναμνήσεις από τα ταξίδια μας.

Την είχα προσκαλέσει και την παρότρυνα να έρθει να με επισκεφθεί στην Αυστραλία.

Εάν εσύ Λάκη ή η Μαριέλλη επισκεφθείτε ποτέ την Αυστραλία, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Υπάρχει κάτι ακόμα, η Τασούλα με έμαθε να φτιάχνω πιροσκί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τα συλλυπητήρια μου σε σένα Λάκη και στην κόρη σου, Μαριέλλη. Μακάρι η μνήμη της να είναι αιώνια και ν’ αναπαυθεί εν ειρήνη.

Καλό ταξίδι άγγελέ μου».

Δείτε το σχετικό μήνυμα:

Λάκης Λαζόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε για τον θάνατο της συζύγου του!