Κούλλης Νικολάου: Ο «Δημήτρης» από το Τατουάζ έξαλλος με το κόψιμο αγαπημένης σειράς! Πέταξε "καρφιά" στον Alpha!

«Δεν υπολογίστηκε...»

Κούλλης Νικολάου: Ο «Δημήτρης» από το Τατουάζ έξαλλος με το κόψιμο αγαπημένης σειράς! Πέταξε

Ο Κούλλης Νικολάου, "έκλεψε" τις καρδιές όλων ως «Δημήτρης» από την αγαπημένη σειρά Τατουάζ! Ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε, δε δίστασε και πέταξε μερικά δυνατά "καρφιά" στον Alpha για το κόψιμο του «Αστέρια στην Άμμο», γεγονός που τον έκανε έξαλλο.

Ο ηθοποιός έδειξε να μην καταλαβαίνει το λόγο για τον οποίο το κανάλι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σειρά και να αποφασίσει να την προβάλλει μόνο μέσω web tv.

Έτσι, μιλώντας στο MΥtv σχολίασε:

Πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της σεζόν, ο Alpha σταμάτησε την προβολή της τηλεοπτικής σειράς “Αστέρια στην άμμο”. Σε στεναχώρησε αυτή η κίνηση;

«Θεωρώ ότι τα "Αστέρια στην άμμο" ήταν μία από τις καλύτερες δουλειές μας και όλοι έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Προσωπικά αισθάνομαι γοητευμένος, τυχερός και συγκινημένος με τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή τη σειρά. Στην Κύπρο, προβάλλονται στην prime time ζώνη και κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ ο κύκλος τους θα κλείσει φέτος. Ο Alpha Ελλάδας αποφάσισε να τα σταματήσει τηλεοπτικά και να τα προβάλλει μέσω του web tv του, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο, παρόλο που διαφωνώ με αυτή τη στάση».

Τι έφταιξε και η σειρά δεν σημείωσε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης;

«Θεωρώ ότι δεν υπολογίστηκε σωστά το προϊόν στον προγραμματισμό του σταθμού. Αυτό είναι μια δική μου εξήγηση, που μπορεί να είναι και λάθος».

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός επιλέγει και "αδειάζει" τον Alpha γι' αυτή του την απόφαση.

"Τατουάζ": Η γυναίκα του Κούλλη Νικολάου είναι κούκλα και μελαχρινή! Δείτε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες!

Η γυναίκα του Κούλλη Νικολάου από την αγαπημένη σειρά "Τατουάζ" είναι κούκλα και μελαχρινή! Δείτε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες!

Κι ας είναι μαζί είναι 18 χρόνια – σχεδόν. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 20 ετών και εκείνος 32 αλλά η διαφορά ηλικίας δεν εμπόδισε καθόλου τον μεγάλο τους έρωτα. Έκαναν μια υπέροχη οικογένεια και δυο υπέροχα παιδιά, τον Νεκτάριο και την Ελένη.

Ο ηθοποιός, μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του Κλαίρη! «Σε αγαπώ ψυχή μου ζωή μου έρωτα μου»!, έγραψε.

Οικονομική καταστροφή για Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου! Ένα βήμα πριν την φυλακή...

Κούλλης Νικολάου Τατουάζ

Πώς γνωρίστηκαν

«Ήμουν στο θέατρο και ήρθε να δει τη θεία της που παίζαμε μαζί και έτσι γνωριστήκαμε. Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν μου έβγαινε να παντρευτώ και δεν ήθελα σοβαρή σχέση, μέχρι που την γνώρισα. Εγώ ήμουν 32 χρονών και εκείνη 20 και οι γονείς της είχαν τους προβληματισμούς τους αλλά το ξεπέρασαν εύκολα»…

Νικολάου γυναίκα