Το «Πάμε Πακέτο» επιστρέφει! Που θα δούμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Όλες οι λεπτομέρειες!

Το «Πάμε Πακέτο» επιστρέφει! Που θα δούμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Το «Πάμε Πακέτο» ετοιμάζεται να επιστρέψει! Που θα δούμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στη «Φωλιά των Κου Κου» πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με την εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

Η γνωστή παρουσιάστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Alpha, έκανε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, το Open και το One αλλά δεν έκλεισε κάποια συμφωνία λόγω του μεγάλου κόστους παραγωγής.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή έχει βρεθεί μια εταιρεία παραγωγής που επιθυμεί το «Πάμε Πακέτο» αυτή είναι του Νίκου Κοκλώνη, η οποία ψάχνει ήδη το στούντιο που θα γίνει η εκπομπή οπότε η επιστροφή είναι θέμα χρόνου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί δημόσια στον Alpha και είχε μιλήσει για την πρόταση που της έκανε και αρνήθηκε.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Όλο το παρασκήνιο για το τέλος του «Πάμε Πακέτο»! «Αν δεν ήμουν στον Alpha θα έφευγα»!

«Αν δεν ήμουν στον Alpha θα έφευγα», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασίλειου και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για το τέλος της εκπομπής του «Πάμε Πακέτο»!

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot», του ΣΚΑΪ και εκεί αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, για το άδοξο τέλος μιας εκπομπής που σημείωνε μεγάλη επιτυχία και είχε αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν θα έπαιρνα την απόφαση να το σταματήσω γιατί ο κόσμος το αγαπούσε πάρα πολύ. Αλλά πραγματικά μπορεί να έχει κάνει και τον κύκλο του κι εγώ δεν θα το αποφάσιζα να τον κλείσω τον κύκλο. Ήρθε το σύμπαν με έναν τρόπο νομοτελειακό και μου επέβαλλε μια κατάσταση, η οποία ήρθε για καλό, για την εξέλιξη.

Το καλοκαίρι, όταν τελείωσε η σεζόν, δεν είχα καμία ένδειξη ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αντιθέτως, με κάλεσε η διευθύντρια προγράμματος, με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένη με την ομάδα που έχω. Το κάθε κανάλι δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει με τους ανθρώπους του, με το πρόγραμμά του, με τα συμβόλαιά τους. Τελικά, είμαστε αναλώσιμα όντα, αυτό δεν είναι μια καινούρια θεωρία που δεν ήξερα.

Στο κανάλι γινόντουσαν παραγωγές που κόστιζαν τα υπερδιπλάσια λεφτά από τη δική μου παραγωγή. Δεν μου έγινε ποτέ τέτοια κουβέντα. Γύρω στις 10 Αυγούστου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε. Εκείνη την ώρα γυρίζαμε από ένα τουρνουά που είχαμε, ήταν δίπλα μου ένας συμπαίκτης μου και άκουσε όλη αυτή τη στιχομυθία και μου λέει: “Εντάξει, δεν γίνεται αυτό! Σε πήραν τηλέφωνο να στο πουν; Δεν θα έπρεπε αυτή η συζήτηση να γίνει σε ένα γραφείο”; Ήμασταν με τα μαγιό, μέσα στα χώματα και σταμάτησε ο άνθρωπος το αυτοκίνητο στην άκρη για να μπορέσω να μιλήσω.

Μου πρότειναν τηλεπαιχνίδι. Εμένα δεν μου ταιριάζει. Έχω κι εγώ το δικαίωμα να επιλέγω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συνέχεια στην ταυτότητα που έχω δημιουργήσει με το να κάνω τηλεπαιχνίδι.

Σαφέστατα και έχω την αγωνία της επόμενης μέρας, δεν έχω κάποιον να με ταΐζει και να με φροντίζει. Βιοπορίζομαι μόνη μου. Είναι θέμα βιοπορισμού, δεν έχω σταματήσει να δουλεύω από τα 19 μου.

Πρώτα το είπα στην αρχισυντάκτριά μου, πήρα την ομάδα. Αυτά τα παιδιά είχαν την αγωνία τους. Ήταν ένα τέλος εποχής. Αποφάσισαν οι άνθρωποι να αλλάξουν τα πράγματα, δεν ξέρω για ποιους λόγους, ποτέ δεν μου το εξήγησαν. Υποθέτω για οικονομικούς λόγους.

Το τηλέφωνό μου είχε χτυπήσει τον Ιούλιο. Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση με μεγάλο κανάλι, όμως, για λόγους συγκυριακούς δεν ευοδώθηκε. Εγώ ήμουν ακόμα στον Alpha, δεν μπορούσα να υπογράψω ακόμα. Αν δεν ήμουν στον Alpha θα έφευγα.

Υπήρξαν τηλέφωνα συμπαράστασης αρκετών συναδέλφων, αλλά όχι μέσα από τον Alpha. Αρκετών εκτός»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρίχνει "καρφί" στον Alpha! «Ο κόσμος ρωτάει για το "Πάμε Πακέτο"»!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δε διστάζει και ρίχνει για ακόμη μία φορά ένα μεγάλο "καρφί" για τον Alpha! Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως γνωρίζει πως ο κόσμος παίρνει στο κανάλι και ρωτάει για το «Πάμε Πακέτο»!

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha.

Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα μακριά από την τηλεόραση.

«Και τι έγινε που δεν θα κάνω Χριστούγεννα με τηλεόραση; Θα κάνω Χριστούγεννα με Youtube».

Ποια είναι η αίσθηση, σου λείπει η τηλεόραση;

«Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο, γι’ αυτό έκανα το κανάλι στο Youtube και ξαναβρήκα την επαφή αυτή. Οι άνθρωποι, μέσα από το Instagram και το Youtube, μου λένε ότι τους λείπω. Ξέρω ότι ο κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στο κανάλι και διαμαρτύρονται. Μπορεί να με βρουν κάπου αλλού αργότερα».

Θεωρείς ότι η μεγάλη επιτυχία θα έχει αποτέλεσμα στην πορεία;

«Φυσικά και έχει, το θέμα είναι τι θα επιλέξω εγώ να κάνω».

Θέλεις να συνεχίσεις να κάνεις τηλεόραση ή θα μείνεις για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός, θα απέχεις για να ξεκουραστείς;

«Όχι, δεν θέλω να απέχω, αλλά θέλω αυτό που θα κάνω να μου αρέσει, να έχει νόημα για τον κόσμο. Δεν μπορώ να κάθομαι, να κανιβαλίζω τις πράξεις, τα λόγια και τις ζωές των άλλων, το σιχαίνομαι αυτό και είναι κάτι που μου κάνουν συνέχεια τον τελευταίο καιρό και μου το κάνουν άδικα».

Σε πρόταση ανάλογη με το ίδιο κόνσεπτ εκπομπής που έκανες θα ήσουν σύμφωνη, που είναι και δοκιμασμένη, ή θα προτιμούσες κάτι διαφορετικό;

«Δεν ξέρω. Σαφέστατα θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο, για να πω την αλήθεια. Το Πάμε Πακέτο έκανε έναν πολύ ωραίο κύκλο, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τον έκλεισε με επιτυχία, πράγμα πολύ δύσκολο στην ελληνική τηλεόραση, να αρχίσεις και να κλείσεις με επιτυχία. Το Πάμε Πακέτο ήταν 14 χρόνια στην κορυφή κι ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο και τον Alpha, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσω μέσα από αυτή τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, γιατί έχω εσωτερικές ανάγκες έκφρασης και ο κόσμος νομίζω ότι θέλει να δει κι άλλα πράγματα από μένα».