Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η γυναίκα του μίλησε για το παιδί και «λύγισε»! Σκούπισε τα δάκρυα του...

Τι εξομολογήθηκε;

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η γυναίκα του μίλησε για το παιδί και «λύγισε»! Σκούπισε τα δάκρυα του...

Αυτή η γυναίκα στάθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και εκείνος «λύγισε» όταν του μίλησε για το παιδί. Ο παρουσιαστής σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπο του.

Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον ερχομό της κόρης της.

«Μεγάλη συγκίνηση! Ακόμα δεν είναι σε ηλικία να καταλαβαίνει τον Άγιο Βασίλη. Εμείς πιο πολύ το ζούσαμε, ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση. Πριν μείνω έγκυος, κρατούσα τον ανιψιό μου αγκαλιά και είχαμε βγάλει φωτογραφία μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και φέτος πήγαμε.

«Ότι θα συγκινηθώ στη δική σου εκπομπή… Πήγαμε τυχαία, κάτσαμε μπροστά από το δέντρο, πήρα το μωρό αγκαλιά, τραβάμε τη φωτογραφία κι εκείνη την ώρα μου ήρθε φλασιά και λέω κοίτα να δεις, πριν κάποια χρόνια κρατούσα τον ανιψιό μου και τώρα κρατάω την κόρη μου»., είπε η ηθοποιός και ο Νίκος Μουτσινάς συγκινήθηκε.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη του αγάπη! Ντοκουμέντο από έξοδο τους!

Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μουτσινά. Υπάρχει ντοκουμέντο από έξοδο τους για τα γενέθλια της σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο παρουσιαστής έχοντας σταματήσει το Καλό Μεσημεράκι λόγω εορτών, περνάει τον περισσότερο χρόνο με τους φίλους του, τους οποίους και λατρεύει.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη είχε τα γενέθλια της και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι της, αφού της έχει μεγάλη αδυναμία και είναι η μεγάλη του αγάπη. Μάλιστα, μαζί είχαν περάσει και τις διακοπές στην Κρήτη.

Στο Instagram ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από το πάρτι που έκαναν για να το γιορτάσουν.

Νίκος Μουτσινάς γυναίκα αγάπη

Νίκος Μουτσινάς: Η «γυναίκα» του είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα»!

Η «γυναίκα» του Νίκου Μουτσινά είχε ατύχημα! Μπέρδεψε τα πόδια της και την είπε «κατσαρίδα», κάγκελο με τα όσα αποκάλυψε η ίδια!

Αδιανόητο περιστατικό και φυσικά σας το έχουμε όλο αναλυτικά! Τι συνέβη;

Η ίδια, είπε μεταξύ άλλων: “Στην πρεμιέρα μας στη “Βερβερίτσα”, όταν κάνω ένα χορευτικό, μπέρδεψα τα πόδια μου και έπεσα τούμπα! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αν και δεν το κατάλαβε κανείς. Νόμιζαν ότι ήταν μέσα στο έργο. Έπεσα, όμως, τούμπα κανονική!”

“Έχω φάει και σε δράμα τούμπα” πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Ματίνα Νικολάου. “Στην Επίδαυρο. Έτσι όπως έτρεχα, έπεσα τούμπα στη μέση της ορχήστρας και μετά σερνόμουν για να πάω στη θέση μου και να μην χαλάσει το σχήμα. Έσπασα και το δάχτυλο μου! Η αλήθεια είναι πως έχω σπάσει πόδι σε παράσταση, έχω σπάσει δάχτυλο, έχω πέσει από σκαλιά. Είχα κάποια ατυχήματα σε παραστάσεις είναι η αλήθεια. Ζω όμως” συμπλήρωσε με χιούμορ η τηλεοπτική “Βάνια”.

“Ο Νίκος Μουτσινάς με λέει κατσαρίδα” αποκάλυψε με χαμόγελο η γυναίκα που έχει στο πλευρό του ο Νίκος Μουτσινάς και στον ΣΚΑΙ αλλά και στο θέατρο και μάλιστα σαρώνουν σε τηλεθέαση!