Survivor: Ξεχάστε την Δήμητρα που ξέρατε! Με τα... ανοίγματα της θα μείνετε «κάγκελο»!

Μερικές φωτογραφίες θα σας πείσουν!

Survivor: Ξεχάστε την Δήμητρα που ξέρατε! Με τα... ανοίγματα της θα μείνετε «κάγκελο»!

Ξεχάστε την Δήμητρα που ξέρατε από το Survivor. Με τα ανοίγματα της πρώην παίκτριας θα μείνετε... «κάγκελο». Έχει γίνει μια άλλη.

Την γνωρίσαμε μέσα από το «Ελλάδα Τουρκία» και μπορεί να μην είχε ίσες επιδόσεις με τους συμπαίκτες της, ωστόσο κατάφερε να φτάσει λίγο πριν τον ημιτελικό.

Σήμερα με τις φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram προκαλεί χαμό. Κάνει καθημερινή γυμναστική και έχει «χτίσει» άψογες αναλογίες.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, μοίρασε εγκεφαλικά με τα ανοίγματα της.

Χθες, μάλιστα «έσκασε» και νέος έρωτας για παίκτης του Survivor και αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του.

Survivor: Η αποκάλυψη του Σπύρου για την Δήμητρα μετά την αποχώρησή του! (Βίντεο)

Ο Σπύρος μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε την αποκάλυψη για τη Δήμητρα!

Μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο!

«Με έφαγαν στη μάπα και τους έφαγα στη μάπα. Πρώτη φορά στη ζωή μου που αγχώθηκα. Έφτασα στα όρια μου», ανάφερε αρχικά ο Σπύρος στη συνέντευξή του!

Όσο για τη Δήμητρα ανέφερε πως του έκανε κλικ και γι΄ αυτό ήρθαν κοντά!

Δείτε το βίντεο!

Πρώην παίκτρια του Survivor δηλώνει ερωτευμένη και μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της!

Μια αναννεωμένη εμφάνιση έκανε πρώην παίκτρια του Survivor που δεν περιμέναμε! Δηλώνει ερωτευμένη και η ίδια μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της χωρίς ενδοιασμούς!

Η παίκτρια καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τα πάντα!

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, στην οποία η παρουσιάστρια είπε, “Είδαμε πριν από μια εβδομάδα περίπου κάποιες φωτογραφίες με τον αγαπημένο σου. Πια το ζεις λίγο πιο απενοχοποιημένα; Γιατί φαντάζομαι πως, μέχρι να βγει στη δημοσιότητα, είχες ένα άγχος να μην το μάθουν, να το κρύψουμε, να προσέχουμε… Τώρα πια που το ξέρει ο κόσμος και σας έχει δει σε κάτι φωτογραφίες, είσαι λίγο πιο άνετη και χαλαρή ώστε να το ζεις;”

Και εκείνη της απάντησε, “Είμαι λίγο πιο άνετη τώρα, δεν είμαι ακόμα όμως στο βαθμό που θα ήθελα. Θα γίνει και αυτό. Σιγά σιγά. Το αν θα άφηνα την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη είναι μια δύσκολη ερώτηση. Δύσκολη απόφαση, δεν ξέρω. Η λογική λέει ότι μάλλον αλλά ποτέ δεν ξέρεις”.