Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Και όμως θα έχουν σοβαρές απώλειες! Αυτό είναι το ποσό που έχασαν μετά την παραίτησή τους!

Δεν θα το πιστέψετε!

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Και όμως θα έχουν σοβαρές απώλειες! Αυτό είναι το ποσό που έχασαν μετά την παραίτησή τους!

Και όμως η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, θα έχουν σοβαρές απώλειες, μετά την κίνηση - "βόμβα" τους! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το ποσό που έχασαν μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα!

Οι δύο τους αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά από την βασιλική οικογένεια και τα κρατικά ταμεία, με τον κόσμο να μένει με το στόμα ανοιχτό!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καταβάλει συνολικά στους δυο Πρίγκιπες 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες από το ετήσιο βασιλικό καταπίστευμα, όπως αναφέρει η Daily Mail, από το οποίο 2 εκατομμύρια λίρες, πάνε στον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan.

Ωστόσο αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς μετά την αποχώρησή τους, θα χάσουν περίπου 8 εκατομμύρια λίρες. Αυτό από ότι φαίνεται δεν τους πτοεί, με πολλά ξένα μέσα να ισχυρίζονται πως θα ακολουθήσουν τα βήματα του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μετά τη λήξη της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να συνεργαστεί με το Netflix, όπως και η γυναίκα του.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Απαράδεκτο σκηνικό! Πήγαν να φάνε σε εστιατόριο και...

Απαράδεκτο σκηνικό για την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry! Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη! Και όμως πήγαν να φάνε σε εστιατόριο και τελικά τους "πέταξαν" έξω!

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, το πριγκιπικό ζευγάρι περνάει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στον Καναδά και ενώ θέλησε να δειπνήσει σε ένα εστιατόριο του Βανκούβερ, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αρνηθούν το αίτημά του!

Τι ήταν ωστόσο αυτό που έκανε τους υπεύθυνους να αρνηθούν τόσο έντονα; Όταν οι Bev και Pierrer Koffel, ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Deep Cove Chalet», άκουσαν πως η Meghan Markle θα χρειαζόταν περισσότερη "φροντίδα" στο μαγαζί, ώστε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δυο τους αρνήθηκαν καταφατικά.

Εξ' άλλου αυτό σήμαινε πως το μαγαζί θα είχε λιγότερο κόσμο, μιας και δεν θα ήταν επιτρεπτό να εμφανιστεί πολύς κόσμος και οι υπεύθυνοι προτίμησαν να κρατήσουν τους πελάτες τους, από το να τους διώξουν για το βασιλικό ζεύγος!

Εν τω μεταξύ εσείς ακούσατε για την πληρωμένη απάντηση που δημιούργησε πανικό στο παλάτι της Meghan Markle;