Σκάνδαλο με την Meghan Markle! Η πληρωμένη απάντηση που δημιούργησε πανικό στο παλάτι!

Τι συνέβη;

Σκάνδαλο με την Meghan Markle! Η πληρωμένη απάντηση που δημιούργησε πανικό στο παλάτι!

Σκάνδαλο ξέσπασε με την Meghan Markle και την πληρωμένη απάντηση που βγήκε στο «φως» και δημιούργησε πανικό στο παλάτι!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γιόρτασαν φέτος τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί με τον Archie Harrison και μία μέρα πριν μας χάρισαν την καλύτερη φωτογραφία, αφού η χριστουγεννιάτικη κάρτα που δημοσίευσαν είχε φόντο τον μικρό Archie.

Σύμφωνα με την Daily Mail όμως το κεφάλι της Meghan Markle μοιάζει σαν να έχει φωτοσοπαριστεί πάνω στην εικόνα και τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ φυσικά ήρθε και μια πληρωμένη απάντηση, που σίγουρα δεν περίμενε κανείς!

Η χριστουγεννιάτικη αυτή φωτογραφία με τους τρεις τους τραβήχτηκε από την κολλητή της Meghan Markle, Janina Gavankar, η οποία φυσικά και δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το θέμα. Η ηθοποιός δημοσίευσε ολόκληρη την φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και ξέσπασε δημόσια για τα πικρόχολα σχόλια και το υποτιθέμενο photoshop σε αυτή.

«Είμαι πολύ περήφανη που έβγαλα αυτή τη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία για μία από τις αγαπημένες μου φίλες και την οικογένειά της. Αυτή είναι η original φωτογραφία που στάλθηκε (την έχουν κόψει για να ταιριάζει στο Instagram). Όσο για τη Mail βλέπω πως η εκστρατεία κατά της φίλης μου συνεχίζεται. Πολύ ωραίο photoshop της μη φωτοσοπαρισμένης φωτογραφίας μου. Μπορούμε τώρα να γυρίσουμε όλοι στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και όχι στο πνεύμα της κακίας;».

Meghan Markle Archie πρίγκιπας Χάρι

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Έκανε δημόσια έκκληση το βασιλικό ζευγάρι! Τι συμβαίνει;

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έκαναν δημόσια έκκληση στα social media. Τι συμβαίνει με το βασιλικό ζευγάρι;

Μάλιστα ενόψει των εορτών, πήραν απόφαση να κάνουν μία συγκινητική κίνηση η οποία έχει γίνει αποδεκτή με πολύ θετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, προτείνουν στους διαδικτυακούς τους φίλους να γίνουν δωρεές σε 12 διαφορετικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.

"Με τις γιορτές προ των πυλών, θα πρέπει να σκεφτούμε όσους μας έχουν ανάγκη. Όλους αυτούς που νιώθουν πεινασμένοι, μόνοι, είναι άστεγοι ή βιώνουν τις γιορτές χωρίς τους αγαπημένους τους", έγραφε η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

Meghan Markle: Δημιούργησε ξανά μπερδέματα στο παλάτι! Το ταξίδι της έφερε αναστάτωση!

Meghan Markle  Πρίγκιπας Harry