Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Κρίσιμες ώρες για την οικογένεια του!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του γνωστού παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικου. Δείτε αναλυτικά τι λένε οι νέες πληροφορίες!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων, αλλά έχει διανύσει μεγάλη διαδρομή!

Κατά πληροφορίες, το τελευταίο 24ωρο έλαβε μόνος του τροφή και κατάφερε να περπατήσει μέσα στη Μονάδα. Βελτιώνεται με σταθερό ρυθμό η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο 68χρονος καλλιτέχνης παραμένει νοσηλευόμενος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη εσπευσμένα τα χαράματα του περασμένου Σαββάτου και διασωληνώθηκε, αλλά, πλέον, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Η καρδιοαναπνευστική δυσχέρεια, η οποία προκάλεσε και το σοβαρό πνευμονικό οίδημα, αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς. Μάλιστα, όπως είχε ανακοινωθεί, έγινε επιτυχώς και η αποσωλήνωσή του την περασμένη Δευτέρα.

Οι γιατροί πλέον προγραμματίζουν, κι εφόσον συνεχιστεί η βελτίωσή του, να τον υποβάλουν σε εξέταση στεφανιογραφίας, προκειμένου να έχουν σαφή εικόνα για την καρδιακή του υγεία.

Δείτε επίσης το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε η Φαίη Σκορδά στον γνωστό παρουσιαστή!

Πηγή: protothema.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του γνωστού παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικου. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν!

Στιγμές αγωνία περνάει η οικογένεια του Ανδρέα Μικρούτσικου, μιας και λίγες μέρες μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου, ο ίδιος μπήκε εκτάκτως στην εντατική με πνευμονικό οίδημα!

Οι γιατροί εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή η οποία αναφέρει:

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου» αναφέρει η ανακοίνωση των γιατρών.

Μη χάσετε επίσης το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε η Φαίη Σκορδά στον γνωστό παρουσιαστή!