Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι "βγήκαν" από το οικογενειακό πορτρέτο! Ποιος τους χώρισε;

Τι συνέβη;

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι

"Σάλος" έχει προκληθεί με την είδηση πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι "βγήκαν" από το οικογενειακό πορτρέτο! Ποιος τους χώρισε και τι ανακοινώθηκε για αυτό;

Το φημισμένο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, όπου εκτίθενται 250 κέρινα ομοιώματα σπουδαίων προσωπικοτήτων διεθνώς, αποφάσισε να χωρίσει σήμερα τον Χάρι και τη Μέγκαν από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, έπειτα από τα νέα!

Πιο χαρακτηριστικά δήλωσαν, «Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των "ανώτερων" μελών της βασιλικής οικογένειας» εξήγησε ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Στιβ Ντέιβις. «Από σήμερα, Πέμπτη, τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα εκτίθενται στον χώρο όπου βρίσκονται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ. Θα συνεχίσουν ωστόοσο, να αποτελούν σημαντικά στοιχεία του μουσείου».

Ενώ σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!

Έκτακτο! Παραιτήθηκε ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το πήραν απόφαση και ο καθένας από τους δυο τους παραιτήθηκε από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σοκάροντας την κοινωνία της Αγγλίας αλλά το Buckingham!

Η είδηση για την παραίτηση του ζεύγους έσκασε σαν βόμβα!

Με επίσημη ανακοίνωση στο Instagram, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσαν ότι εγκαταλείπουν την πριγκιπική ζωή.

«Σκοπεύουμε να παραιτηθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», αναφέρουν.

Θυμίζουμε ωστόσο, ότι οι σχέσεις του ζευγαριού με την Βασίλισσα ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, αφού αποφάσισαν να μην περάσουν μαζί της τα Χριστούγεννα!