Νέες εξελίξεις με το YFSF! Τι συμβαίνει με τα μέλη της επιτροπής;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Νέες εξελίξεις με το YFSF! Τι συμβαίνει με τα μέλη της επιτροπής;

Νέες και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το YFSF, καθώς βρήκαν άτομο για να πάρει την θέση του κριτή! Τι συμβαίνει με τα μέλη της επιτροπής και τι λένε οι πληροφορίες μέχρι στιγμής;

Το σόου πλησιάζει και οι απορίες για το ποιους θα δούμε τελικά να κάθονται στις καρέκλες των κριτών μεγαλώνουν!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, το YFSF θα έχει πρόβα κάθε Παρασκευή και εγγραφή κάθε Δευτέρα. Αν και δεν είναι σίγουρο για το τι θα κάνει η Μιμή Ντενίση, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, δέχθηκε ήδη την πρόταση για να κάτσει στην καρέκλα του κριτή.

YFSF επιτροπή

Θυμηθείτε επίσης την αγαπημένη παίκτρια από το YFSF που μίλησε ανοικτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

YFSF: Ποιο είναι το πρώτο άτομο που θα συμμετέχει στο σόου; Αυτό είναι το πρόσωπό του!

Και όμως, από ότι φαίνεται βγήκε το πρώτο άτομο που θα συμμετέχει στο φετινό YFSF! Αυτό είναι το πρόσωπο που θα δούμε στο σόου, αν όντως δεν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του.

Το κανάλι ετοιμάζεται "πυρετωδώς" για τον νέο κύκλο του σόου μεταμφιέσεων, με τους πάντες να είναι πιο έτοιμοι από ποτέ!

Ένα από τα πρόσωπα που έχει κάνει θερμές συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί κάτι, είναι ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

YFSF παίκτης

Όπως ακούγεται, δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημέρα των γυρισμάτων, ενώ ο σταθμός θέλει το σόου να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου.

Εσείς ωστόσο, θυμάστε ποιος ήταν ο περσινός νικητής; Aν όχι σας τον έχουμε εδώ αναλυτικά!

"Βόμβα" στον Ant1: Αυτό το πρόσωπο μένει οριστικά εκτός YFSF!

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε με την είδηση που κυκλοφόρησε στον Ant1! Το αγαπημένο show, Your Face Sounds Familiar, δεν θα είναι ίδιο καθώς αυτό είναι το πρόσωπο που μένει οριστικά εκτός

Είναι μία από τις εκπομπές που έχουν κατακτήσει το κοινό και όχι άδικα αφού σε κάθε show φροντίζει να προσφέρει άφθονο θέαμα τόσο με τους διαγωνιζόμενους του όσο και με την κριτική επιτροπή.

Μία αποκάλυψη έγινε ωστόσο μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι yes», για ένα πρόσωπο που δε θα δούμε φέτος.

Θυμηθείτε επίσης την αγαπημένη παίκτρια από το YFSF που μίλησε ανοικτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος λόγω των υποχρεώσεών του στην Ευρωβουλή δεν μπορεί να συμμετέχει και στο show του Ant1.