Καφέ της Χαράς: Ο "Φατσέας" πήρε απολυτήριο από το δημοτικό και το έβγαλε στην φόρα! Με το νούμερο θα πάθετε πλάκα!

Δείτε το!

Καφέ της Χαράς: Ο

Ο "Φατσέας" από το Καφέ της Χαράς πήρε απολυτήριο από το δημοτικό του Κολοκοτρωνιτσίου και το έβγαλε στην φόρα. Θα πάθετε πλάκα με το νούμερο που γράφει.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ο πρώην πλέον άντρας της Σταυρούλας έχει «πετάξει» τις ατάκες του.

Μάλιστα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο ηθοποιός που τον υποδύεται δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απολυτήριο του.

«Εχουμε και τιτλους σπουδων , ενταξει!!!!!!! #tvshow #tvseries #tv #comedy #actors #acting #greekcomedy #greektv #art #happylife #friends #lovemyjob #coworkers #lifestyle #worklife #picoftheday #instagood #trendy #creative #happylife #actor #gerasimosskiadaresis #skiadaresis @fofo_ntemiri @ant1tv @harrygrigo @harisromas @anton_kalomoirakis @joyceevidi #tokafetisxaras #tokafetisharas», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης του.

«Πανικός» γίνεται στο κανάλι του ΑΝΤ1 με την σειρά. Θα πάει και για δεύτερη σεζόν ή θα κοπεί «ακαριαία»;

Καφέ της Χαράς Φατσέας

Καφέ της Χαράς: Αδιανόητο! Ο «Φατσέας» χρέωσε τον ΑΝΤ1 με 150.000 ευρώ! Ο απίστευτος λόγος και η εξήγηση!

Μοιάζει αδιανόητο αλλά ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς χρέωσε τον ΑΝΤ1 με 150.000 ευρώ! Ο απίστευτος λόγος και η εξήγηση που λίγοι ήξεραν...

Ένας από τους πιο αγαπημένους ever ήταν o ρόλος του αθυρόστομου καφετζή Βαγγέλη Φατσέα. Ένας ρόλος που γράφτηκε στα μέσα των 00s σε μία διαφορετική τηλεόραση και σε ένα οικονομικά πιο εύρωστο τηλεοπτικό σκηνικό, πριν την οικονομική κρίση.

Ο χαρακτήρας μάλιστα του Φατσέα, λόγω των ατακών του είχε φέρει στον ΑΝΤ1 αρκετά προβλήματα, με κυριότερο τα πρόστιμα που έστελνε το ΕΣΡ της εποχής.

Ο ίδιος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει παραδεχτεί ότι το ύψος του προστίμου για τις ατάκες του Φατσέα είχε φτάσει τα 150.000 € .... ωστόσο ο ΑΝΤ1 δεν πτοήθηκε και στο νέο κύκλο ο χαρακτήρας επέστρεψε πιο δυναμικός από ποτέ, χαρίζοντας ρεκόρ στην τηλεθέαση!

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» έχει γιο που του μοιάζει! Η φωτογραφία μαζί με τον «Πώποτα»!

Στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» θα δούμε πως ο αγαπημένος «Φατσέας» έχει έναν γιο που του μοιάζει μάλιστα πολύ! Σας βρήκαμε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς μαζί με τον «Πώποτα»!

Όλοι έχουν μεγάλη απορία σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1, και όχι άδικα!

Κάτι που σίγουρα γνωρίζουμε είναι το Καφέ της Χαράς θα μετατραπεί σε μπαρ κάνοντας έξαλλο τον Δήμαρχο!

Μία ακόμα πληροφορία που κυκλοφόρησε λοιπόν είναι η ύπαρξη του γιου του Φατσέα και της Σταυρούλας.

Μάλιστα στα γυρίσματα της σειράς, ο νεαρός «Φατσέας« ποζάρει δίπλα στον τηλεοπτικό του θείο, Χάρη Ρώμα.