Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ πόζαρε μέσα σε κίτρινο αυτοκίνητο! Είχε ανοιχτή οροφή και μείναμε «κάγκελο»!

Η φωτογραφία που εντυπωσίασε!

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ πόζαρε μέσα σε κίτρινο αυτοκίνητο! Είχε ανοιχτή οροφή και μείναμε «κάγκελο»!

Μέσα σε κίτρινο αυτοκίνητο με ανοιχτή οροφή πόζαρε η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε από το Τατουάζ. Μείναμε «κάγκελο» με την φωτογραφία.

Η ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην όμορφη Κούβα, όπου απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις διακοπές της, έχοντας κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μπορεί όταν έφευγε να μας έδειξε με φωτογραφίες της τις βαλίτσες, ωστόσο δεν αποκάλυψε με ποιον είναι μαζί, άρα υποθέτουμε πως είναι με τον σύντροφο της.

Οι αναρτήσεις της είναι εντυπωσιακές και σε μια από αυτές, την είδαμε να ποζάρει μέσα σε vintage κίτρινο αυτοκίνητο και τα likes έπεσαν βροχή.

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ ξάπλωσε σε πορτοκαλί πετσέτα! Το μαγιό της «τρέλανε» κόσμο!

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ ξάπλωσε πάνω σε πορτοκαλί πετσέτα στην παραλία. Το μαγιό της «τρέλανε» κόσμο στα social media.

Η ηθοποιός μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές πήρε την απόφαση να φύγει από τον κρύο καιρό της Ελλάδας και να ταξιδέψει σε μια πιο ζεστή χώρα.

Χθες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε πως είχε ετοιμάσει βαλίτσες και μας αποχαιρέτησε μέσα από το αεροπλάνο, χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό.

Ωστόσο, μόλις προσγειώθηκε με το αεροπλάνο μας αποκάλυψε πως πήγε στην Κούβα. Μάλιστα, πήγε κατευθείαν στην παραλία για να κάνει βουτιά στην θάλασσα.

Καλοκαιρινό μαγιό

alpha τατουάζ

Δανά Παππά instagram

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ κρατάει "κρυφό" το ευχάριστο γεγονός με το σύντροφο της! Πότε θα το ανακοινώσουν;

"Κρυφό" κρατάει η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε από το "Τατουάζ", ένα ευχάριστο γεγονός με το σύντροφο της. Εγώ ωστόσο, θα σας το αποκαλύψω μέσα από το Youweekly και το Vandas blog. Πότε όμως θα το ανακοινώσουν οι ίδιοι;

Η ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με τον επιχειρηματία, Λάμπρο Λαζαρίδη.

Μάλιστα, και στα επαγγελματικά της είναι σε πολύ καλή φάση, καθώς μετά την συμμετοχή της στο "Τατουάζ" ο Ανδρέας Γεωργίου την επέλεξε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις "8 Λέξεις" που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ εδώ και αρκετούς μήνες.

Τα προσωπικά της Δανάης Παππά, όπως μου μετέφεραν και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly και το Vandas blog, πάνε από το καλό στο καλύτερο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φαίνεται πως συγκατοικεί με τον Λάμπρο Λαζαρίδη, θέλοντας έτσι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Πλέον δεν κρύβει τον έρωτα της με τον σύντροφο της, παρόλο που θέλει να κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.