Σία Κοσιώνη: Τόλμησε και έκατσε πλάι στην πιο μισητή γυναίκα! «Έκοψε» ανάσες με το μαύρο της φόρεμα!

Δε μάσησε και φωτογραφήθηκε μαζί της!

Σία Κοσιώνη: Τόλμησε και έκατσε πλάι στην πιο μισητή γυναίκα! «Έκοψε» ανάσες με το μαύρο της φόρεμα!

Η Σία Κοσιώνη τόλμησε και έκατσε πλάι στην πιο μισητή γυναίκα! «Έκοψε» ανάσες με το μαύρο της φόρεμα και το χρυσό της αξεσουάρ, έκανε την διαφορά!

Η Anna Wintour είχε έρθει πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση. Η γυναίκα πίσω από την ταινία Ο διάβολος φορούσε Prada, είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με το πόσο... ιδιαίτερη ήταν.

Η Σία Κοσιώνη έκατσε δίπλα της και μάλιστα της πήρε συνέντευξη! Ωστόσο η ίδια έκοψε κυριολεκτικά ανάσες με το απλό μαύρο φόρεμά της και τα χρυσά της αξεσουάρ. Να θυμίσουμε και μια ακόμα εμφάνισή της που μας είχε ενθουσιάσει, με κόκκινη τουαλέτα...

Ιδού η φωτογραφία της με την Anna Wintour:

Σία Κοσιώνη: Το πράσινο φόρεμα της γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Με γόβες του ίδιου χρώματος «έλαμψε»!

Το πράσινο φόρεμα της Σίας Κοσιώνη γυάλιζε από... χιλιόμετρα σε βραδινή έξοδο της. «Έλαμψε» συνδυάζοντας το με γόβες του ίδιου χρώματος.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε την αλλαγή του χρόνου στο πλευρό του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη και το χαμόγελο της δεν έσβησε λεπτό από το πρόσωπο της.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε την αντίστροφη μέτρηση στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα έχοντας στο πλευρό του επί σκηνής αγαπημένους καλλιτέχνες.

Από δίπλα του δεν έφυγε λεπτό η Σία Κοσιώνη, η οποία ήταν μια κούκλα με το πράσινο όλο παγιέτες φόρεμα της που γυάλιζε όταν έπεφταν πάνω του τα φώτα. Το συνδύασε με πράσινες επίσης γόβες που «έκλεψαν την παράσταση.