Meghan Markl: Μετά το Megxit έφερε ξανά θύελλα! «Έσπασε» τον πιο ιερό ενδυματολογικό κανόνα!

Τι φόρεσε;

Meghan Markl: Μετά το Megxit έφερε ξανά θύελλα! «Έσπασε» τον πιο ιερό ενδυματολογικό κανόνα!

Μετά το Megxit η Meghan Markle έφερε ξανά θύελλα αντιδράσεων στα media. «Έσπασε» ακόμη έναν κανόνα, αυτή την φορά ενδυματολογικό και είναι ιερός.

Πανικός έχει δημιουργηθεί στο παλάτι μετά την απόφαση της με τον πρίγκιπα Harry να παραιτηθούν από τα βασιλικά του καθήκοντα και να φύγουν για Αμερική.

Η ανακοίνωση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ ήταν αιφνίδια και έγινε την Τετάρτη μέσω Instagram. Η Βασίλισσα Ελισάβετ ωστόσο, όπως λέγεται το έμαθε μέσω της τηλεόρασης.

Η Meghan όμως φέρνει ακόμη μια θύελλα στις στήλες της μόδας, αφού «έσπασε» έναν ιερό κώδικα. Απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να βγαίνει από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, στο οποίο είναι υπεύθυνη υποτροφιών που δίνονται σε νεαρούς, ηθοποιούς, φορώντας ένα σύνολο που «σπάει» έναν από τους πιο γνωστούς ενδυματολογικούς κανόνες.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός, ότι δεν συνδυάζουμε ποτέ το σκούρο μπλε με το μαύρο.

Να πούμε όμως ότι η αγαπημένη Βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα...

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Και όμως θα έχουν σοβαρές απώλειες! Αυτό είναι το ποσό που έχασαν μετά την παραίτησή τους!

Και όμως η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, θα έχουν σοβαρές απώλειες, μετά την κίνηση - "βόμβα" τους! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το ποσό που έχασαν μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα!

Οι δύο τους αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά από την βασιλική οικογένεια και τα κρατικά ταμεία, με τον κόσμο να μένει με το στόμα ανοιχτό!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καταβάλει συνολικά στους δυο Πρίγκιπες 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες από το ετήσιο βασιλικό καταπίστευμα, όπως αναφέρει η Daily Mail, από το οποίο 2 εκατομμύρια λίρες, πάνε στον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan.

Ωστόσο αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς μετά την αποχώρησή τους, θα χάσουν περίπου 8 εκατομμύρια λίρες. Αυτό από ότι φαίνεται δεν τους πτοεί, με πολλά ξένα μέσα να ισχυρίζονται πως θα ακολουθήσουν τα βήματα του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μετά τη λήξη της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να συνεργαστεί με το Netflix, όπως και η γυναίκα του.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!