Βαρύ πένθος για ηθοποιό του Τατουάζ! Έφυγε αγαπημένο της πρόσωπο από την ζωή...

Η ανάρτηση στο Instagram!

Βαρύ πένθος για ηθοποιό του Τατουάζ! Έφυγε αγαπημένο της πρόσωπο από την ζωή...

Βαρύ πένθος για ηθοποιό του Τατουάζ καθώς έφυγε αγαπημένο της πρόσωπο από την ζωή.

Ο λόγος για την Σίσσυ Δαμουλάκη που έφυγε από την ζωή ο παππούς της. «Καλό ταξίδι στον αγαπημένο μου, στον μέντορα μας.. εύχομαι να μπορέσω να ανταποδώσω το καλό που έκανε στην οικογένεια μου και σε μένα κάνοντάς τον περήφανο από όπου με βλέπει σ'αγαπω και σε ευχαριστώ» έγραψε.

Και τον αποχαιρέτησε με μια συγκλονιστική φωτογραφία.

Βέβαια, υπάρχει και μια ηθοποιός του Τατουάζ που... χώρισε! Έσκασε κι άλλη μια... διάλυση λίγα χρόνια μετά!

Αποκάλυψη! Ηθοποιός του "Τατουάζ" είχε χωρίσει 3 χρόνια πριν την σειρά! Δείτε το πρόσωπό της...

Ηθοποιός του "Τατουάζ" είχε χωρίσει 3 χρόνια πριν την σειρά και μιλούσαν όλοι γι αυτό! Αποκάλυψη τώρα... Δείτε το πρόσωπό της...

«Όλα τα ωραία δε διαρκούν για πάντα». Αυτό φαίνεται να είπαν το 2013 η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης, οι οποίοι χώρισαν κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο έγγαμος βίος του πρώην ζευγαριού κράτησε δέκα χρόνια και οι δυο τους δεν είχαν δώσει ποτέ αφορμές για συζήτηση της προσωπικής τους ζωής, παρά μόνο για τις επαγγελματικές τους κινήσεις.

Τατουάζ χωρισμός

Η ηθοποιός και ο δημοσιογράφους ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Ακόμη και ο γάμος τους, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2003, δεν είχε ιδιαίτερη προβολή. Οι δυο τους δεν είχαν αποκτήσει παιδιά, ενώ σπάνια έκαναν δημόσιες εξόδους. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο καθένας παρευρίσκονταν μόνος του σε διαφορετικές εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα.

Όλοι πίστευαν πως δεν υπήρχαν σύννεφα στη σχέση της Κοραλίας Καράντη και του Γιώργου Λιάνη, όμως τα δημοσιεύματα δε σταμάτησαν να ενισχύουν τις φήμες για διαζύγιο. Μάλιστα, η ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση σε γνωστό site, τονίζοντας πως όλες οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης.