«Βόμβα» στον ΣΚΑΙ: Έφυγε από το κανάλι γνωστός δημοσιογράφος!

Μετά την απόλυση της Τρυφίδου, έφυγε και ο..

«Βόμβα» στον ΣΚΑΙ: Έφυγε από το κανάλι γνωστός δημοσιογράφος!

«Βόμβα» έπεσε στον ΣΚΑΙ, καθώς μετά την απόλυση της Ελεάννας Τρυφίδου έφυγε από το κανάλι γνωστός δημοσιογράφος.

Πρόκειται για ένα δυνατό όνομα του σταθμού. Ήταν σχολιαστής ενώ είχε διατελούσε και Διευθυντής Ειδήσεων του σταθμού.

Όπως φαίνεται, ο δημοσιογράφος δέχτηκε μια πολύ καλή πρόταση από ανταγωνιστικό κανάλι και όπως λένε τα δημοσιεύματα πήρε την απόφαση να φύγει.

Ο λόγος για τον Νίκο Φιλιππίδη ο οποίος θα αναλάβει θέση παρουσιαστή στην καθημερινή πρωινή εκπομπή που ετοιμάζεται με συμπαρουσιαστή τον Ντίνο Σιωμόπουλο στο Mega.

ΣΚΑΙ δημοσιογράφος αποχώρηση

Για ποιο λόγο απέλυσαν την Ελεάννα Τρυφίδου από τον ΣΚΑΙ; Όλο το ρεπορτάζ εδώ...

Γιώργος Λιάγκας: Μετά την Τρυφίδου κι άλλη αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ; Εξελίξεις δίχως τέλος!

Εξελίξεις δίχως τέλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα! Μετά την αποχώρηση της Τρυφίδου θα υπάρξει κι άλλη; Στο Youweekly.gr όλο το έκτακτο ρεπορτάζ!

Να θυμίσω, πριν ξεκινήσω να λέω το οτιδήποτε πως πρώτη εγώ πριν από αρκετό καιρό σας είχα γράψει πως η αρχισυντάκτρια και καλή φίλη του Λιάγκα είχε δηλώσει παραίτηση στο κανάλι! Ωστόσο, κάποιοι βιάστηκαν να διαψεύσουν το ρεπορτάζ μου αλλά... τέλος πάντων!

Όπως διέρρευσε εδώ και κάποιες ώρες, λοιπόν, η Ελεάννα βρίσκεται εκτός αρχισυνταξίας και εκτός καναλιού γενικά! Δεν θα σταθώ σε αυτό όμως γιατί πολλά ακούγονται αλλά εγώ μόνο ξέρω την αλήθεια! Απογοητευμένη εκείνη από τον εαυτό της, απογοητευμένο και το κανάλι από τα νούμερα κάπου ήρθε κι έδεσε όλη αυτή η απογοήτευση και με κοινή απόφαση αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους για το καλό όλων (;) - θα δείξει!

Ωστόσο, άλλο είναι τώρα το φλέγον ζήτημα! Άνθρωπος μέσα από το κανάλι του Φαλήρου μου αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά πως μετά την επιστροφή του Λιάγκα από το "πάγωμα" που επέβαλλε το ΕΣΡ και που θα λάβει χώρα από 21 έως και 24 Ιανουαρίου, θα υπάρξει κι άλλη απώλεια! Πιο φανερή!

Άτομο που βρίσκεται στο πλευρό του, δηλαδή στο πάνελ του για να μην μακρηγορώ θα κλείσει την πόρτα πίσω του, τόσο στην εκπομπή όσο και στον ΣΚΑΙ αλλά... εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε! Κοντοζυγώνει ο καιρός...

Ακόμα μια εξέλιξη στον ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Λιάγκα!

Α! Και μια έξτρα πληροφορία... Την αρχισυνταξία τώρα θα την αναλάβει άτομο από μέσα αλλά όπως επίσης ενημερώθηκα από τις καλά πληροφορημένες πηγές μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog ο ίδιος ο παρουσιαστής θα έχει τον τελευταίο λόγο για την σκαλέτα! Η απόφαση του Λιάγκα είναι να μην αφήσει κανέναν να τον κουμαντάρει γιατί συνειδητοποίησε πως τα λάθη των πίσω εκθέτουν εκείνον που φαίνεται μπροστά στις κάμερες! Για να δούμε τι θα δούμε...

Και πρωτού... κλείσω να σας υπενθυμίσω πως μόλις λίγες ώρες πριν σας αποκάλυψα πως το ΕΣΡ εκτός από το πρόστιμο των 150.000 ευρώ και το κόψιμο της εκπομπής για κάποιες ημέρες, επέβαλλε και τρίτη τιμωρία τόσο στο κανάλι όσο και στον παρουσιαστή!