Ολυμπία Χοψονίδου: Τα τηλεφωνήματα που δέχεται στο σπίτι της λίγο πριν την γέννα! Τι συμβαίνει;

Αυτό είναι το πρόσωπο πίσω από τις κλήσεις!

Ολυμπία Χοψονίδου: Τα τηλεφωνήματα που δέχεται στο σπίτι της λίγο πριν την γέννα! Τι συμβαίνει;

Τηλεφωνήματα δέχεται η Ολυμπία Χοψονίδου λίγο πριν την γέννα του 6ου παιδιού της; Τι συμβαίνει και την παίρνει συνέχεια η Δούκισσα Νομικου;

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε όσα λέει στο τηλέφωνο στην Ολυμπία Χοψονίδου, που -ως γνωστόν- περιμένει το έκτο της παιδί.

«Θα ήθελα τρίτο παιδάκι. Μέσα μου παλεύω. Είναι αλήθεια πως τηλεφωνώ στην Ολυμπία Χοψονίδου και της λέω πως την πλησιάζω. Το βρίσκω συγκλονιστικά υπέροχο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Ένα τρίτο παιδάκι σίγουρα θα ολοκλήρωνε τη δική μας ευτυχία. Εκεί που λέω πως το θέλω άμεσα και πάμε για το τρίτο, λέω όχι, να πάρω το χρόνο μου. Αλλά θέλω να ξαναζήσω τη στιγμή του τοκετού. Θέλω να το ξαναζήσω αυτό το θαύμα. Ήταν οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να το ξαναζήσω. Αλλά σε λίγα χρόνια, γιατί τώρα αρχίζω και παίρνω τα πάνω μου», παραδέχτηκε.

Ολυμπία Χοψονίδου: Επικράτησε χάος στο σπίτι της! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι της...

Χάος επικράτησε στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι της...

Η καλλονή Ολυμπία και ο σύζυγός της, Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσεις μία πολύ όμορφη οικογένεια με πέντε παιδιά και μάλιστα περιμένουν το έκτο τους παιδάκια που πολύ σύντομα θα το κρατάνε στην αγκαλιά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastory και είδαμε ένα τεράστιο σαλόνι με πέντε παιδιά να το έχουν κάνει άνω κάτω!

Ολυμπία Χοψονίδου: «Ψάχνω την κόρη μου...»! Τι συνέβη στο σπίτι της;

Η Ολυμπία Χοψονίδου μάλιστα σχολίασε «Ο Χαμός» και πραγματικά επικρατούσε ένας χαμός, αλλά είναι από εκείνους που μια μητέρα απολαμβάνει όταν βλέπει τα παιδιά της να παίζουν όλα μαζί και να γελάνε κι ας έχει να φροντίσει για την καθαριότητα μετά.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι σαλόνι Βασίλης Σπανούλης