Θρήνος! Νεκρός γνωστός ηθοποιός - Οι αποκαλύψεις της μητέρας του σοκάρουν!

Σπάραξε για το θάνατο του!

Θρήνος! Νεκρός γνωστός ηθοποιός - Οι αποκαλύψεις της μητέρας του σοκάρουν!

Νεκρός βρέθηκε γνωστός ηθοποιός και επικρατεί θρήνος στην οικογένεια του. Οι αποκαλύψεις της μητέρα του σοκάρουν μετά την είδηση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό ο ίδιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και διάφορους εθισμούς.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η μητέρα του μέσα από τα διαδικτυακά μέσα. «Ήταν μόλις 27 ετών και είχε όλο τον κόσμο στα πόδια του. Αλλά δυστυχώς είχε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και καιρό… Θα μου λείψεις κάθε ημέρα της ζωής μου», αποκάλυψε.

Ο λόγος για τον Harry Hains, ο οποίος συμμετείχε ανάμεσα σε άλλες σειρές, στο American Horror Story και το The OA.

Νεκρός ηθοποιός

Η είδηση «σκάει» μετά το θάνατο κορυφαίου σεναριογράφου, που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Βρέθηκε κρεμασμένος γνωστός ηθοποιός!

Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος και προκάλεσε ασύλληπτο θρήνο στον καλλιτεχνικό κόσμο!

Σύμφωνα με κοντινά του πρόσωπα υπέφερε από κατάθλιψη και στα social media περιέγραφε τον εαυτό του ως περιπετειώδη τύπο που αγαπά την γυμναστική, τα ταξίδια και τον σκέτο καφέ.

Ο λόγος για τον 37χρονο ηθοποιό του Bollywood Kushal Punjabi, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στη Βομβάη το βράδυ της Πέμπτης (26/12).

Ηθοποιός Bolywood αυτοκτονία

Σύμφωνα με τη βρετανική DailyMail, ο ίδιος άφησε ένα σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας τη μισή του περιουσία στον 3χρονο γιο του και δηλώνοντας ότι κανείς δεν φέρει ευθύνη για τον θάνατο του.

Αυτοκτόνησε 37χρονος ηθοποιός

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός από... άγχος!

Θλίψη! Αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Θλίψη στην showbiz, με την είδηση ότι αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως η ηθοποιός αυτοκτόνησε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια επιχείρησε να πνιγεί σε πισίνα, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή 8 μέρες αργότερα.

Ο λόγος για την Καναδή ηθοποιό και μοντέλο Stefanie Sherk, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 20 Απριλίου σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η Stefanie Sherk εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική σειρά "CSI: Cyber" και την ταινία "Valentine’s Day." Επίσης, πρωταγωνίστησε στην παράσταση "The Bridge" μαζί με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Demian Bichir.

Η ηθοποιός Stefanie Sherk με τον συζυγό της

«Με αδιανόητο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου 2019, η Stefanie Sherk, η αγαπημένη μου γυναίκα, πέθανε ειρηνικά. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να ξεπεράσουμε τον πόνο» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Demian Bichir.

Η είδηση ότι πέθανε η Stefanie Sherk