Πένθος! «Έσβησε» γνωστός ηθοποιός! Ήταν γιος παρουσιαστή...

Δύσκολες ώρες...

Πένθος! «Έσβησε» γνωστός ηθοποιός! Ήταν γιος παρουσιαστή...

«Έσβησε» γνωστός ηθοποιός και επικρατεί πένθος στην οικογένεια του. Ήταν γιος παρουσιαστή ειδήσεων στην τηλεόραση.

Πέθανε στο σπίτι του στη Σάντα Μόνικα, όπως ανακοίνωσε ο γιος του Λόγκαν Μπερνς, ο οποίος είναι παρουσιαστής ειδήσεων στο KUSI-TV San Diego.

Ο λόγος για τον Edd Byrnes, πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής επιτυχίας των δεκαετιών του 1950 και 1960 "77 Sunset Strip", ο οποίος συμπρωταγωνίστησε στο “Grease” το 1978.

Ο ηθοποιός πέθανε χθες σε ηλικία 87 ετών.

Ο Edd Byrnes έγινε γνωστός από τον ρόλο στο αστυνομικό δράμα "77 Sunset Strip” του ABC ως Kookie, εργαζόμενος σε πάρκινγκ νυχτερινού κλαμπ, δίπλα στο γραφείο των ιδιωτικών ντετέκτιβ, Έφρεμ Ζίμπαλιστ και Ρότζερ Σμιθ.

Edd Byrnes πέθανε

Η είδηση του θανάτου του, έρχεται μετά την αυτοκτονία επίσης γνωστού ηθοποιού και το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του.

Θρήνος! Πέθανε γνωστός ανήλικος ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός ανήλικος ηθοποιός! Μεγάλη θλίψη σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο, με τον νεαρό που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Εκτός από ηθοποιός, ήταν και ένας εξαιρετικός χορευτής του μπαλέτου. Μετά την είδηση του θανάτου του, η σχολή χορού έκανε μια ανάρτηση στο Facebook προς τιμήν του.

Ο λόγος για τον Τζακ Μπερνς. Σύμφωνα με το Metro UK, ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γκρίνοκ, στην Σκωτία στις αρχές Δεκεμβρίου. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας, δήλωσε στο E! News πως «Γύρω στις 15:30 την Κυριακή, στη 1 Δεκεμβρίου, η αστυνομία κλήθηκε σε σπίτι στην περιοχή του Γκρίνοκ, για τον θάνατο ενός 14χρονου αγοριού.

πέθανε ηθοποιός

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία δεν θεωρεί πως ο θάνατος είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Ο Μπερνς εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεοπτική σειρά "In Plain Sight" αλλά και στη σειρά του Netflix "One of Us".

Η συγκινητική ανάρτηση της σχολής του έγραφε, «Με μεγάλη μας θλίψη γράφουμε αυτήν την ανάρτηση. Δυστυχώς χάσαμε τον πολυαγαπημένο μας μαθητή, Τζακ Μπερνς την Κυριακή στην 1 Δεκεμβρίου. Ο Τζακ ήταν μια έμπνευση για όλους μας και άγγιξε τις καρδιές όλων όσων είχαν τη χαρά να δουλέψουν και να χορέψουν μαζί του από το 2012 μέχρι σήμερα».

Ωστόσο θρήνος επικρατεί και με ακόμη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της υποκριτικής, με την είδηση πως εμβληματική ηθοποιός πέθανε πρόσφατα.