Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ευχάριστα νέα για το μοντέλο! Στο πλευρό της ο Snik!

Τι θα κάνει μετά το GNTM;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ευχάριστα νέα για το μοντέλο! Στο πλευρό της ο Snik!

Τα ευχάριστα νέα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιτέλους ανακοινώθηκαν και φυσικά στο πλευρό του πασίγνωστου μοντέλου είναι και ο αγαπημένος της σύντροφος Snik!

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και σχετικά με του πού θα τη δούμε την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως λόγω της κόντρας με την Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα δε θα συμμετέχει στη νέα σεζόν του GNTM!

Συγκεκριμένα, το μοντέλο θα είναι η νέα ambassador των Beauty Stars της Madame Figaro, ένα βήμα ιδιαίτερα σημαντικό για την καριέρα της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου νέο βήμα

Snik: "Έσκασαν" τα ευχάριστα! Δάκρυα χαράς για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Επιτέλους τα ευχάριστα "έσκασαν" για το Snik και φυσικά από το πλευρό του δε θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που μόλις τα άκουσε, έτρεξαν δάκρυα χαράς από τα μάτια της!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους τους, μιας και βρίσκονται στην αρχή της σχέσης του και είναι στα "μέλια"!

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός τους έχει "συλλάβει" να μην ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

Μία μεγάλη επιτυχία του ράπερ ήρθε για να τους φέρει ακόμα μεγαλύτερη χαρά, μιας και ο Snik κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, το οποίο αναμένεται να σπάσει τα ταμεία!

Το τραγούδι λέγεται "Big Man" και ήδη βρίσκεται πρώτο στα charts!

Snik: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία! Μαζί στη χαρά του και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Snik ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Μαζί στην χαρά του εννοείται πως ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο τραγουδιστής, όπως φαίνεται, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά στιγμιότυπα από ένα νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίστηκε λίγες ώρες για να τραγουδήσει και μόνο που δεν σκοτώθηκαν για να τον δουν από κοντά! Σήμερα σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος πριν από λίγες ώρες στα instastories του!

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Πριν από το 2020 όπως έγραψε κι εκείνος στο post θα κάνει την εμφάνισή του!

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Snik