Μαρία Μιχαλοπούλου - Κάτια Ταραμπάνκο: Το GNTM μπορεί να τελείωσε, η κόντρα τους όμως καλά κρατεί! "Είμαστε απλά..."

Τι δήλωσε;

Μαρία Μιχαλοπούλου - Κάτια Ταραμπάνκο: Το GNTM μπορεί να τελείωσε, η κόντρα τους όμως καλά κρατεί!

"Είμαστε απλά γνωστές, τίποτα παραπάνω!" Η Μαρία Μιχαλοπούλου απαντά σε σχόλια για την Κάτια Ταραμπάνκο και αποκαλύπτει όσα έχουν συμβεί μετά το ριάλιτι! Το GNTM μπορεί να τελείωσε, η κόντρα τους όμως καλά κρατεί!

Η ίδια καλεσμένη στην "Φωλιά των Κου Κου" μίλησε για όλα, ανάμεσα στα οποία και τα σχέδιά της για το μέλλον, αλλά και την περιβόητη κόντρα της με την Κάτια!

Χαρακτηριστικά είπε, «Δεν με κάλεσε η Κάτια να γιορτάσουμε τη νίκη της. Και να μου έλεγε δεν θα πήγαινα, θα πήγαινα με τις φίλες μου. Με την Κάτια είμαστε απλά γνωστές, τίποτα παραπάνω. Ένας τίτλος δεν σε κάνει και βασιλιά».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς είδατε την αδιανόητη αντίδραση της Μαρίας για το αποτέλεσμα του τελικού; Η ίδια αποκάλυψε τα πάντα on air!

GNTM: Η δημόσια απάντηση της Κάτιας για τον τσακωμό της με την Μαρία! Γιατί εκνευρίστηκε τόσο;

Ποια είναι η δημόσια απάντηση της Κάτιας για τον τσακωμό της με την Μαρία; Γιατί εκνευρίστηκε τόσο; H παίκτρια του GNTM μίλησε για όλα στην εκπομπή "Στη φωλιά των ΚουΚου"!

Το μέρος της πήραν και οι υπόλοιπες παίκτριες!

GNTM: Η Ελευθερία "αδειάζει" την Κάτια και τις "FF" για το bullying που δέχτηκε!

«Δεν έχω ιδέα γιατί δεν πλένει τις κατσαρόλες. Και της το είπα με πάρα πολύ ωραίο τρόπο. Θα μπορούσε απλά να κάνει πέρα την κατσαρόλα και να καθαρίσει την κουζίνα που τη χρησιμοποιούν άλλα τόσα άτομα. Μου πέταξε και το μπαλάκι τύπου “σου χάλασε τη ψυχολογία τώρα;”. Ίσως είναι τακτική να μου σπάει τα νεύρα. Το θέμα δεν είναι ότι μου σπάει μόνο εμένα τα νεύρα. Και η Χαρά χθες ήταν έξαλλη και η Κέισι ήταν έξαλλη», δήλωσε η Κάτια, με την Χαρά Παππά να παίρνει το μέρος της.

GNTM: Η αδερφή της Μαρίας ξεσπά! Τι δήλωσε για τον άγριο τσακωμό με την Κάτια!

Η αδερφή της Μαρίας ξεσπά! Τι δήλωσε για τον άγριο τσακωμό με την Κάτια στο GNTM! Η ίδια μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αναλυτικά!

Τι δήλωσε η ίδια για την αδερφή της και την στάση της απέναντι στα άλλα κορίτσια, αλλά και στην Κάτια;

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά μετά την αποχώρησή της!

«Τι να πω; Προφανώς για να νευριάσει η Κάτια θα έχει δίκιο. Στο σπίτι η Μαρία δεν είναι έτσι. Μπορεί να έτυχε. Και εμένα μου έχει τύχει να έχω μαγειρέψει το προηγούμενο βράδυ και να σηκωθώ το πρωί να καθαρίσω. Αν ήταν σπίτι η Μαρία θα μου είχε ζητήσει συγγνώμη. Η Κάτια αν δεν ήταν οι κάμερες μπορεί να μην είχε πει και τίποτα. Η Μαρία ήταν ειρωνική απέναντι στην Κάτια. Δεν την πάω την Κάτια και σιχαίνομαι που το λέω αυτό, αλλά νομίζω ότι είχε δίκιο» είπε, η αδερφή της Μαρίας της Αγρότισσας, υπερασπίζοντας την Κάτια.