Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το μαιευτήριο!

«Μακάρι να γένναγα άλλες 10 φορές»!

Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το μαιευτήριο!

Η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις της μέσα από το μαιευτήριο.

Η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε τη ροή της εκπομπής της, προκειμένου να κάνει μία live σύνδεση με το μαιευτήριο και να μιλήσει με την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τη γέννα της.

Θυμίζουμε, πως η παρουσιάστρια γέννησε τη Δευτέρα ένα υγιέστατο αγοράκι!

Έτσι μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στον γιο της, στον πατέρα του παιδιού, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ σχολίασε και πώς ήταν οι προηγούμενες ώρες λίγο πριν τη γέννα της.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μαντώ Γαστεράτου: Το πρώτο δημόσιο μήνυμα της μετά την γέννηση του γιου της!

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα που έστειλε η Μαντώ Γαστεράτου μετά την γέννηση του γιου της!

Η όμορφη παρουσιάστρια βιώνει τις ομορφότερες ημέρες της ζωής της, αφού μόλις προχθές έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Νίκο Ισηγόνη!

Η Μαντώ Γαστεράτου βρίσκεται ακόμα στο μαιευτήριο και πριν λίγο ανέβασε ένα instastory μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχεται.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Γεια σας θέλω να σας πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ για μένα και το μπεμπάκι, είμαστε πολύ καλά και θα βγούμε σύντομα».

Μαντώ Γαστεράτου νοσοκομείο

Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της από το μαιευτήριο!

Την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου, λίγες ώρες μετά την γέννα.

Η παρουσιάστρια και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη έφερε στον κόσμο χθες, το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με το σύζυγο της.

Μάλιστα, πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία της αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της.

«Ήρθες... 6.1.2020 Αστέρι μου φωτεινό», έγραψε στην λεζάντα της και «λιώσαμε».

Πως αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη όταν έμαθε πόσα κιλά ζυγίζει το παιδάκι της;

Μαντώ Γαστεράτου γέννησε