Σάββας Πούμπουρας: Αποκάλυψε τα πάντα για τον νέο του ρόλο ως πατέρας! "Το μωρό είναι ένα..."

Τι δήλωσε;

Σάββας Πούμπουρας: Αποκάλυψε τα πάντα για τον νέο του ρόλο ως πατέρας!

"Το μωρό είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Κάθομαι, το χαζεύω!" O Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε τα πάντα για τον νέο του ρόλο ως πατέρας και συγκίνησε το πλατό!

Καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά, ο ίδιος μίλησε για τα πάντα και μέσα σε όλα δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει και τον ερχομό της κορούλας του!

Χαρακτηριστικά είπε, «Ρίξαμε πολύ δουλειά, πολλές ώρες αυπνίας. Συν ότι μου ήρθε και το παιδί. Το μωρό είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Κάθομαι, το χαζεύω με χαρά, το λατρεύω, το αγαπάω. Δεν έχω λόγια. Είναι κάτι μοναδικό. Νομίζω είναι την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που το ήθελα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Και είναι και κόρη. Αυτό που ζήτησα. Μια κόρη τον Δεκέμβρη. Και μου ήρθε. Έχει λίγα ξενύχτια αλλά το κάνω δημιουργικά».

Ετοιμαστείτε να δείτε τον παρουσιαστή ξανά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, καθώς ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Best Friend’s Fear!

Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του! Η εικόνα που "έριξε" το Instagram!

Ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του και η εικόνα του "έριξε" το Instagram! Η "τρυφερή" στιγμή, μαρτυρά την ευτυχία του ζευγαριού!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Ο ίδιος δεν άντεξε και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία, γράφοντας, «39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου…Καλωσήρθες κορίτσι μου. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές - Θα τα ζήσουμε όλα παρέα».

Να σημειώσουμε πως εχθές, Πέμπτη η Ατρετή Θεοχαρίδη έφερε στον κόσμο την πανέμορφη κόρη τους!

Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη δημοσίευση μετά την γέννηση της κόρης του! Φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο Σάββας Πούμπουρας μετά την γέννηση της κόρης του έκανε την πρώτη του δημοσίευση με μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Εχθές, Πέμπτη η Ατρετή Θεοχαρίδη έφερε στον κόσμο την πανέμορφη κόρη τους κάνοντας τον Σάββα Πούμπουρα τον πιο ευτυχισμένο άνδρα!

Πλέον, οι δυο τους απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με την κορούλα τους και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπου θα ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο Σάββας, αλλά ούτε και η Αρετή έχουν κάνει κάποια ανάρτηση στους social media σχετικά με το χαρμόσυνο γεγονός. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα με instastorie μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η θέα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, την ώρα που δύει ο ήλιος.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευλογημένος» .

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σάββας Πούμπιυρας πατέρας