"Σείστηκε" το Buckingham! Η πιο viral φωτογραφία της μουτρωμένης Βασίλισσας Ελισάβετ μέσα από το αυτοκίνητο!

"Χαμός" στο twitter!

Η πιο viral φωτογραφία της μουτρωμένης Βασίλισσας Ελισάβετ μέσα από το αυτοκίνητο προκάλεσε "πανικό" στα social media! "Σείστηκε" το Buckingham μετά την αποχώρηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ!

Κακόκεφη εθεάθη η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ να οδηγεί έπειτα από τα δυσάρεστα νέα από το βασιλικό ζεύγος!

Η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", την "τσάκωσε" ενώ καθόταν στο τιμόνι του «Land Rover» της, μια μέρα μετά τα μαντάτα του παλατιού. Η ίδια φανερά κακόκεφη έκανε τους πάντες στα social media να σχολιάσουν το γεγονός, μιας και δεν την εντοπίζει συχνά ο φακός σε τέτοια διάθεση.

Δείτε επίσης ακόμη μια φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε "χαμό"!

Η γυμνή αλήθεια για την Βασίλισσα Ελισάβετ! Δεν γύρισε στο Buckingham μετά τον θάνατο της Diana! Που πήγε;

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν γύρισε στο παλάτι στο Buckingham μετά τον θάνατο της Diana! Αποκάλυψη για το που πήγε! Η γυμνή αλήθεια στην φόρα μετά από χρόνια...

Η πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι βυθίζοντας στην θλίψη τόσο την βασιλική οικογένεια όσο και όλο τον κόσμο.

Εκείνες τις μέρες η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία μαζί με τον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο και τους δυο της εγγόνια, William και Harry.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλο θυμό στους κάτοικους της χώρας είναι πως η Βασίλισσα δεν επέστρεψε στο παλάτι του Buckingham αμέσως μετά την είδηση του θανάτου της Diana αλλά γύρισε μια μέρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματίσει. Ντυμένη στα μαύρα, κοίταξε τα λουλούδια που της είχαν αφήσει και απευθύνθηκε στον λαό για να μοιραστεί τη θλίψη της μαζί τους.

Η βασίλισσα θεώρησε πως το σωστό ήταν να είναι κοντά στους εγγονούς της που μόλις είχαν χάσει τη μητέρα τους για αυτό δεν επέστρεψε αμέσως στο παλάτι του Buckingham.

Η Τίνα Μπράουν, συγγραφέας του The Diana Chronicles, δήλωσε: «Η βασίλισσα ήταν ανένδοτη ότι η θέση της ήταν στο Balmoral δίπλα στα εγγόνια της. Πρέπει να την θαυμάσουμε για αυτό. Οι σκέψεις της ήταν στα εγγόνια της και δεν την ένοιαζε πώς θα έπαιζε αυτό το θέμα στα μέσα ενημέρωσης»!

Ωστόσο, δείτε την πρόσφατη φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!