Ελένη Φουρέιρα: "Έσκασαν" τα ευχάριστα! Σε ποια εκπομπή του Ant1 θα τη δούμε;

Θα πέσει πολύ γέλιο!

Ελένη Φουρέιρα:

Επιτέλους τα ευχάριστα "έσκασαν" για την Ελένη Φουρέιρα, μιας και σε λίγο καιρό θα τη δούμε σε μία ξεκαρδιστική εκπομπή του Ant1! Όλοι περιμένουν με αγωνία!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα κάνει μία νέα τηλεοπτική εμφάνιση η οποία θα συζητηθεί ιδιαιτέρως!

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί σε διαδικτυακή εκπομπή του Netwix, το οποίο είναι το Web Tv κανάλι του Ant1.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης, τους οποίους έχουμε γνωρίσει μέσα από την εκπομπή «The 2night show», του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Θυμίζουμε πως οι τρεις τους είχαν συναντηθεί ξανά, όταν την είχαν προκαλέσει να κάνει ένα απίστευτο challenge στην εκπομπή!

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο βήμα - έκπληξη στην ζωή της! Θα την δούμε στην τηλεόραση;

Ένα νέο βήμα - έκπληξη φαίνεται πως θα κάνει στην ζωή της η Ελένη Φουρέιρα. Θα την δούμε στην τηλεόραση σε ρόλο παρουσιάστριας;

Η τραγουδίστρια διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει δει μεγάλη επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

Μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, ενώ έχει δώσει το παρών σε πολλές εκπομπές όπως στην Ισπανία, όπου έχει πολλούς θαυμαστές.

Ελένη Φουρέιρα τηλεόραση

Ωστόσο, η Ελληνική τηλεόραση θέλει να την "εκμεταλλευτεί" και προς όφελός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα φέρεται πως βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους τραγουδιστές για την παρουσίαση του «The voice».

Όπως και εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε αποκαλύψει ο ΣΚΑΙ συζητά με μια τραγουδίστρια για την παρουσίαση του προγράμματος.

Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο ευχαριστώ για τον «άρχοντα», που ράγισε καρδιές!

Ένα δημόσιο ευχαριστώ για τον «άρχοντα», είπε η Ελένη Φουρέιρα και ράγισε χιλιάδες καρδιές. Η τραγουδίστρια θέλησε να πει και η ίδια το δικό της «αντίο».

Χθες το πρωί, έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένα από τα πιο ταλαντούχα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Πολλοί, φίλοι αλλά και συνεργάτες τον αποχαιρέτησαν και μέσα από τα social media με την συγκίνηση να είναι μεγάλη και την Ελληνική showbiz να έχει βουτηχτεί στο πένθος.

Ανάμεσα τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δημοσίευσε στο Instastory της μια φωτογραφία του και έγραψε «Καλό ταξίδι άρχοντα, σε ευχαριστούμε για όλα».

Ελένη Φουρέιρα δημόσιο ευχαριστώ θάνατος