Νίκος Μουτσινάς: Έγινε το αδιανόητο! Η Αγγελική του τον έβαλε κάτω και...

Έμεινε άναυδος!

Νίκος Μουτσινάς: Έγινε το αδιανόητο! Η Αγγελική του τον έβαλε κάτω και...

Έγινε το απόλυτο αδιανόητο με τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του, μιας και η αγαπημένη του αρχισυντάκτρια, Αγγελική Γιαννακοπούλου, τον έβαλε κάτω και τον ξύρισε!

Ι ιστορία των προκλήσεων στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δεν σταματάει ποτέ, με τον Νίκο Μουτσινά να προκαλεί τους πάντες και να δέχεται και ο ίδιος προκλήσεις.

Ένα από τα μηνύματα που έλαβε η εκπομπή έγραφε: «Προκαλώ την Αγγελική να ξυρίσει live τον Μούτσι»! Φυσικά η αρχισυντάκτρια έκανε την πρόκληση πραγματικότητα και κατέβηκε στο πλατό, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της, προκειμένου να ξυρίσει τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής είχε αφήσει εδώ και λίγο καιρό μουστάκι, ωστόσο όπως φαίνεται το κοινό του δε συμφωνούσε!

Τα απρόοπτα φαίνεται να μην έχουν τελειωμό στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, μιας και προχθές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την πιο ανατρεπτική είσοδο στο πλατό!

Νίκος Μουτσινάς: Έγινε το αδιανόητο! Χόρεψε Λένα Ζευγαρά η Ellen Degeneres!

Κι όμως έγινε το αδιανόητο στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς "τρελάθηκε"! Είδε την Ellen Degeneres που χόρεψε Λένα Ζευγαρά και έκανε χαμό!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είχε προκαλέσει την κορυφαία περσόνα της τηλεόρασης να χορέψει το αγαπημένο του πλέον τραγούδι «Έλα Έλα» της Λένας Ζευγαρά.

Τα απρόοπτα δε σταματούν να συμβαίνουν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αφού μόλις χτες έκανε τηλεφωνική παρέμβαση αγαπημένη ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς!

Με την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς είδε κάτι αναπάντεχο να βγαίνει στην τηλεόραση του! Συγκεκριμένα, ήταν ένα μοντάζ που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του, με την γνωστή παρουσιάστρια να χορεύει και να παίζει από πάνω το τραγούδι που είχε ζητήσει ο Μουτσινάς.

Μπορεί τις επόμενες μέρες να δούμε όντως την Αμερικανίδα σταρ να χορεύει στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που τον άφησε «κάγκελο»! Η αδιανόητη συζήτηση τους!

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που άφησε «κάγκελο» τον Νίκο Μουτσινάς σήμερα στην εκπομπή του. Η αδιανόητη συζήτηση που είχαν στο πλατό.

Ο παρουσιαστής και σήμερα υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» ένα αγαπημένο πρόσωπο από τον χώρο της showbiz.

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου με την οποία είχαν μια αδιανόητη συζήτηση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς την ρωτούσε για την προσωπική της ζωή και εκείνη άλλαζε συνεχώς την συζήτηση.

Αποτέλεσμα o παρουσιαστής να μείνει «κάγκελο» με την ηθοποιό να λέει «Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι λέω μερικές φορές».

Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε το ατύχημα που είχε χθες στο πλατό της εκπομπής η Βάνια.