My style rocks: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου απαντά στα αρνητικά σχόλια! "Θεωρώ ότι το να αναφέρονται..."

Τι δήλωσε;

My style rocks: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου απαντά στα αρνητικά σχόλια!

"Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση!" Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου που θα βρεθεί ως παίκτρια στο My style rocks, απαντά στα αρνητικά σχόλια που ακούγονται γύρω από το όνομά της!

Η 20χρονη Κιάρα, κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, γιο του Ακη Τσοχατζόπουλου, και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη μίλησε για όλα στην Σάσα Σταμάτη!

Χαρακτηριστικά είπε, «Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Έκανε κάποια σχόλια ο Λάκης Γαβαλάς που δεν μου άρεσαν». Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks. Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου», και συνεχίζει, λέγοντας: «Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω».

Να θυμίσουμε ωστόσο το πρόσωπο που λάτρεψε το κοινό και που φέτος δεν θα εμφανιστεί στους δέκτες μας, καθώς άλλαξαν τα πρόσωπα του τελευταίου κύκλου.

My Style Rocks: Αυτά τα "καυτά" ονόματα θα δούμε στο παιχνίδι! Θα συζητηθούν!

Αυτά τα "καυτά" ονόματα θα δούμε στη φετινή σεζόν του επιτυχημένου παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks». Είναι ένα κι ένα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα συζητηθούν!

Η τρίτη σεζόν του My style rocks πλησιάζει και όλοι έχουν αγωνία να δουν τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στις παίκτριες.

Μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», της Τατιάνας Στεφανίδου, έγιναν γνωστά μερικά ακόμα ονόματα από τις παίκτριες που θα δούμε στο παιχνίδι.

Ανάμεσά τους και η εγγονή του γνωστού πολιτικού, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σας βρήκαμε επίσης και τις 6 πρώτες παίκτριες που ανακοινώθηκαν!