Χρήστος Μάστορας: Έδωσε φιλί σε κούκλα γυναίκα και της είπε το αδιανόητο! Έκανε ανατροπή...

Την πήρε αγκαλιά δημόσια! Ποια είναι;

Χρήστος Μάστορας: Έδωσε φιλί σε κούκλα γυναίκα και της είπε το αδιανόητο! Έκανε ανατροπή...

Ο Χρήστος Μάστορας έδωσε φιλί σε κούκλα γυναίκα και της είπε το αδιανόητο! Έκανε ανατροπή και μας τρέλανε κανονικά!

Τι κι αν ακούγονται πολλά για τα προσωπικά του, ο Χρηστος Μάστορας τηρεί σιγή ιχθύος και δεν μιλάει ποτέ για τις σχέσεις του! Ωστόσο, σε μια γυναίκα έχει μεγάλη αδυναμία και δεν δίστασε να την φιλήσει πάνω στη σκηνή!

Μάλιστα, της είπε το αδιανόητο: «Σ' αγαπώ πολύ...» Κορίτσια, δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε γιατί ο λόγος για την Τάμτα! Η ίδια, όπως σας γράψαμε είχε χτες τα γενέθλια της και ο Χρήστος έκανε την ανατροπή και όχι μόνο την ανέβασε στην σκηνή αλλά της έκανε και μια μίνι ερωτική εξομολόγηση! Ζηλέψαμε πολύ... Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

Χρήστος Μάστορας φιλάει την Τάμτα

Χρήστος Μάστορας: Η γυναίκα που τον έκανε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά! Η αποκάλυψη που θα σας αφήσει «κάγκελο»!

Μια γυναίκα ήταν η αιτία που έκανε τον Χρήστο Μάστορα να χάσει 30 ολόκληρα κιλά. Η αποκάλυψη που θα σας «αφήσει» κάγκελο.

Μπορεί σήμερα να θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz, ωστόσο όπως έχει πει δεν ήταν πάντα έτσι.

Όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show», ο frontman από τις «Μέλισσες» αποκάλυψε πως όταν ήταν 17 χρονών είχε παραπανίσια κιλά.

«Στα 17 μου ήμουν 30 κιλά παραπάνω... Σταμάτησα να τρώω και τα έχασα. Το έραψα! Δεν έκανα γυμναστική, μόνο λίγο περπάτημα... Έχασα τα κιλά επειδή ερωτεύτηκα και έπαθα κοκομπλόκο», αποκάλυψε.

Ερωτευμένος είναι και σήμερα ο Χρήστος Μάστορας. Φήμες τον θέλουν να είναι σε σχέση μετά τον χωρισμό από την Χριστίνα Παπαδέλη.