Γιώργος Λιάγκας: Μόλις «έσκασε»! Με νέα γυναίκα στο πλευρό του ο παρουσιαστής! Δείτε το πρόσωπο της...

Είχε συνεργαστεί με την Φαίη Σκορδά!

Γιώργος Λιάγκας: Μόλις «έσκασε»! Με νέα γυναίκα στο πλευρό του ο παρουσιαστής! Δείτε το πρόσωπο της...

Μόλις «έσκασε» η είδηση ότι ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει με νέα γυναίκα στο πλευρό του! Δείτε πρώτοι το πρόσωπο της...

Μετά την απομάκρυνση της Ελεάννας Τρυφίδου από την αρχισυνταξία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στον ΣΚΑΪ η Γωγώ Σαμπάνη είναι αυτή που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναλαμβάνει στη θέση της.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», η Γωγώ Σαμπάνη επιλέχθηκε τελικά ανάμεσα και σε άλλους υποψηφίους για να ηγηθεί της συντακτικής ομάδας του Γιώργου Λιάγκα.

Γωγώ Σαμπάνη Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΪ εκπομπή

Η δημοσιογράφος έχει συνεργαστεί με πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, ενώ υπήρξε αρχισυντάκτρια και της Φαίης Σκορδά στο Alter, όπως και του Μένιου Φουρθιώτη στα «Αποκαλυπτικά».

Πηγή: protothema.gr

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μία νέα γυναίκα στη ζωή του από το πουθενά! Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής με το... καυτό της κορμί!

Ο παρουσιαστής αυτή την περίοδο βρίσκεται αναμφίβολα στα καλύτερά του!

Σήμερα έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για τη συνεργασία του καναλιού με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ παράλληλα έπαιξε και το επικό τρέιλερ της μεσημεριανής του εκπομπής!

Ο παρουσιαστής μετράει αντίστροφα για τη νέα του δουλειά στο κανάλι του Φαλήρου, επιστρέφοντας στη... δράση έπειτα από δύο χρόνια!

Φυσικά ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα είναι μόνος του στην εκπομπή του, καθώς το πάνελ του έχει κλείσει ήδη!

Στην ομάδα της εκπομπής του, λοιπόν, θα βρίσκονται εκτός του Δημήτρη Παπανώτα και της Ελένης Τσολάκη, η Κάλια Ελευθερίου!

Δείτε τις φωτογραφίες της Κύπριας Κάλιας Ελευθερίου που θα βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή!

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει γίνει "εφιάλτης"!

Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει γίνει "εφιάλτης" στον Γιώργο Λιάγκα και θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα επαγγελματικά του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ! Όλοι επικεντρώθηκαν στη μάχη που δίνει το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" την τελευταία ώρα που βρίσκεται απέναντι από το "Πρωινό" και τη Φαίη Σκορδά, κανείς όμως δεν σκέφτεται πως άλλη είναι στην πραγματικότητα η μεγάλη του απειλή.

Μιλάμε, φυσικά, για την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα" που βρίσκεται απέναντι του κάθε μέρα στο STAR.

Ζήνα Κουτσελίνη: Κέρδισε τη μάχη και πήρε παράταση! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 20/9 μίλησαν και έδειξαν πως ο Γιώργος έμεινε πίσω και κατά πολύ μάλιστα...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22.0
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 13.0
ΑLPHA: Αστέρια στην άμμο 12.5
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 19.2
Open: Μεσημέρι yes 5.5

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 22.5