«Καφέ της Χαράς»: Αυτή είναι η ηλικία της Βάλιας και του Μανωλάκη! Πόσο πολύ μεγάλωσαν;

Και δεν τους φαίνεται! Αδιανόητο!

«Καφέ της Χαράς»: Αυτή είναι η ηλικία της Βάλιας και του Μανωλάκη! Πόσο πολύ μεγάλωσαν;

Αυτή είναι η ηλικία της Βάλιας και του Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»! Δεν θα πιστεύετε πόσο πολύ μεγάλωσαν! Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσολιάς έχουν μάλιστα ολοκληρώσει τις σπουδές τους!

Ο Περίανδρος Πώποτας και οι υπόλοιποι χαρακτήρες από το Κολοκοτρωνίτσι έκαναν «ποδαρικό» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον ΑΝΤ1, ανήμερα των 30 χρόνων λειτουργίας του.

Ο Μανωλάκης και η Βάλια, τα τηλεοπτικά παιδιά του Χάρη Ρώμα και της Ρένας Λουιζίδου αντίστοιχα, έχουν πλέον μεγαλώσει και ομορφύνει.

Οι κατά κόσμον Έφη Ρασσιά και Πάρης Σκαρτσολιάς, έδωσαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη σχετικά με την επιστροφή του Καφέ της Χαράς και αποκάλυψαν την ηλικία τους.


Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και την ηλικία τους. Η Έφη Ρασσιά είναι λοιπόν 25 ετών, ενώ ο Πάρης Σκαρτσολιάς 27.

Η Έφη Ρασσιά, η οποία είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα, σπούδασε Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ενώ ο Πάρης Σκαρτσολιάς συνέχισε να κάνει κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Στο νέο Καφέ της Χαράς θα δούμε αν τελικά κρατάνε οι παιδικοί έρωτες, αποκάλυψαν μεταξύ άλλων, οι δύο ηθοποιοί.

Είδατε πόσο έκανε σε τηλεθέαση το νέο επεισόδιο; Θα πάθετε σοκ!

Καφέ της Χαράς: Ο Μανωλάκης άφησε την Βάλια στα κρύα του λουτρού! Ο τσακωμός και τα... μούτρα!

Κι όμως ο Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς άφησε την Βάλια στα κρύα του λουτρού! Ο τσακωμός και τα... μούτρα, που βλέπουμε για πρώτη φορά! Τι θα συμβεί;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια!

Έτσι λοιπόν, την παραμονή πρωτοχρονιάς, θα κάνει πρεμιέρα ξανά από την ίδια συχνότητα. Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε υλικό καθώς και spoiler για το τι θα δούμε από το νέο κύκλο. Σύμφωνα με υλικό που έχει διαρρεύσει στο Instagram, ο Μανώλης και η Βάλια τσακώνονται και εκείνη φαίνεται να έχει πεισμώσει αρκετά και να του κρατάει μούτρα! Κάπως έτσι ο ίδιος, καταλήγει να έχει άλλη σύντροφο, το πρόσωπο της οποίας σας έχουμε ήδη αποκαλύψει! Ο λόγος παραμένει ακόμα άγνωστος ωστόσο, επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία: