Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν φαντάζεστε τι έχει στο σαλόνι της! Το σχόλιο για το... «χρήμα»!

θα σας πέσει το σαγόνι!

Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν φαντάζεστε τι έχει στο σαλόνι της! Το σχόλιο για το... «χρήμα»!

Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το... «χρήμα»! Δεν φαντάζεστε τι έχει στο σαλόνι της!

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι μία από τις πιο καλόγουστες γυναίκες της ελληνικής showbiz και αυτό το βλέπουμε από τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και από την διακόσμηση του σπιτιού της, που έχει επιμεληθεί η ίδια!

Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους και δείχνει κάποιες από τις αγαπημένες της γωνιές και αντικείμενα ενώ αποδεικνύει πως υπάρχει απλότητα ακόμα και σε μια υπερπολυτελή κατοικία.

Έτσι λοιπόν πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία γωνία από το σαλόνι της που έχει διακοσμήσει φυσικά η ίδια και μας εντυπωσίασε και η γωνία αυτή, αλλά και το σχόλιο που έκανε!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα! Η αισθητική είναι τρόπος ζωής. Ένα αρωματικό τσάι σε ένα καλόγουστο φλιτζάνι αρκεί για να μου φτιάξει την πρωινή μου διάθεση! Και για αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι όλα κινούνται γύρω από το χρήμα, είναι αγορασμένα από μεγάλη οικονομική αλυσίδα!»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάστρια σπίτι σαλόνι

Δείτε επίσης τον εκπληκτικό καναπέ που έχει στο σαλόνι της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Η θέα από το σαλόνι της "κόβει" την ανάσα! Αυτό κοιτάζει κάθε πρωί που ξυπνάει!

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη θέα που έχει από το σαλόνι της και η αλήθεια είναι "κόβει" την ανάσα από όλους! Αυτό που κοιτάζει κάθε μέρα το πρωί που ξυπνάει είναι αποστομωτικό!

Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από το σαλόνι της, και συγκεκριμένα από τη θέα που έχει το σπίτι της, την οποία θα ζήλευε ο καθένας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λοιπόν, κάθε πρωί που ξυπνάει κοιτάζει ένα υπέροχο κάδρο του Παρθενώνα, κάτι που μοιράστηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μοιράζεται το σημείο αυτό, μιας και πριν από λίγο καιρό είχε ποζάρει εκεί μαζί με την κόρη της.