Τατιάνα Στεφανίδου: Η κόρη της είναι δύο μέτρα! Έχει ακριβώς ίδιο ύψος με τη μαμά της!

Η τρυφερή φωτογραφία που τράβηξαν μαζί!

Τατιάνα Στεφανίδου: Η κόρη της είναι δύο μέτρα! Έχει ακριβώς ίδιο ύψος με τη μαμά της!

Η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε την κόρη της, η οποία μεγάλωσε και είναι πλέον δύο μέτρα! Η Λυδία Ευαγγελάτου έχει ακριβώς το ίδιο ύψος με τη μαμά της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι μία πολύ γλυκιά μανούλα και δε χάνει την ευκαιρία να περνάει χρόνο με τα παιδιά της.

Στην τελευταία της δημοσίευση στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της και τα likes έπεσαν βροχή!

Η Λυδία Ευαγγελάτου είναι πλέον 15 χρονών και έχει μεγαλώσει πολύ μιας και έχει φτάσει στο ύψος μέχρι και τη μαμά της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Φωτογραφίζει με μαγιό την κόρη της! Οι απίστευτες στάσεις της μικρής!

Η Τατιάνας Στεφανίδου φωτογραφίζει με μαγιό την κόρη της Λυδία και η μικρή κάνει απίστευτες στάσεις λίγο πριν πέσει το νερό.

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της, και το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, αφού είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της. Ενώ, λίγο πριν αποχωρήσουν για τις διακοπές ξεκουράστηκε στο σπίτι της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μερικές στιγμές από τις διακοπές της στον λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα από την κόρη της, Λυδία, που απεικονίζεται να κάνει βουτιές στα καταγάλανα νερά του νησιού του Ιονίου. «Βουτιά στο απέραντο γαλάζιο της Ιθάκης» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Τατιάνα Στεφανίδου: Άφησε τον Ευαγγελάτο σπίτι, και βγήκε έξω! Η φωτογραφία με άψογο look!

Η Τατιάνα Στεφανίδου άφησε τον Ευαγγελάτο σπίτι, και βγήκε έξω! Η φωτογραφία με άψογο look που παρέδωσε μαθήματα στιλ και όχι μόνο!

Η παρουσιάστρια, με ένα ακόμα φοβερό σύνολο, μας τρέλανε κανονικά! Η Τατιάνα Στεφανίδου άφησε τον άντρα της ζωής της, Νίκο Ευαγγελάτο στο σπίτι τους και βγήκε για μια πρωινή βόλτα.

Η ίδια, πήγε σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών και απόλαυσε τον όμορφο καιρό που είχε η Αθήνα τις προηγούμενες μέρες. Φορώντας ένα λευκό παλτό και ταμπά τσάντα, για μια ακόμα φορά πήρε το απόλυτο 10άρι! Πάντως η Τατιάνα, φαίνεται να έχει αδυναμία σε αυτά τα χρώματα, αφού και ο καναπές της έχει σχεδόν ίδιες αποχρώσεις, όπως σας έχουμε αναφέρει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της: