Τατιάνα Στεφανίδου: Κράτησε το χέρι του έρωτα τη ζωής της! Κοίταζε την Ακρόπολη με την καλύτερη παρέα!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τατιάνα Στεφανίδου: Κράτησε το χέρι του έρωτα τη ζωής της! Κοίταζε την Ακρόπολη με την καλύτερη παρέα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε το πιο ξεχωριστό στιγμιότυπο! Κράτησε το χέρι του έρωτα της ζωής της και ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Κοίταζε την Ακρόπολη από μακριά και ήταν μαζί με την καλύτερη παρέα.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνηθίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που έγινε και σήμερα.

Σας βρήκαμε επίσης και την υπέροχη φούστα που έβαλε η Τατιάνα Στεφανίδου και έκανε το πιο ανατρεπτικό look!

Η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε μαζί με την αγαπημένη της κόρη σε μία φωτογραφία που μάζεψε άπειρα likes!

Η κόρη της Λυδία είναι πλέον 15 χρονών και έχει γίνει, σωστή γυναικάρα!

Τατιάνα Στεφανίδου: Το σαλόνι της είναι μες στο λευκό και το μπεζ! Ο καναπές που θες να «βουλιάξεις» μέσα...

Το σαλόνι της Τατιάνας Στεφανίδου είναι μες στο λευκό και το μπεζ! Ο καναπές που θες να «βουλιάξεις» μέσα και προσφέρεται για πολλές ξάπλες!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το καλό της γούστο και η διακόσμηση στο σπίτι της, το αντικατοπτρίζει και με το παραπάνω! Η Τατιάνα Στεφανίδου, το έχει διακοσμήσει με λευκούς και μπεζ τόνους και ο καναπές της είναι ονειρικός.

Η ίδια, μετά από μια απαιτητική μέρα στην δουλειά, επέστρεψε σπίτι της και πήρε αγκαλιά τον σκυλάκο της! Ξάπλωσαν μαζί στον καναπέ και η Τατιάνα δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Instagram. Εμείς, εστιάσαμε στο μπεζ χαλί της αλλά και τον τεράστιο καναπέ της που όσο και να δεις, δεν μπορείς να προσπεράσεις... Ιδού λοιπόν:

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας! Είναι σχεδόν άδειο...

Το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας, Τατιάνας Στεφανίδου, είναι σχεδόν άδειο! Αυτό είναι και κυκλοφόρησε βίντεο από μέσα!

Φυσικά, αναφερόμαστε στο καμαρίνι της στο κανάλι ΣΚΑΙ στο οποίο και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας της, τα Σαββατοκύριακα πλέον, αφού η εκπομπή της μεταφέρθηκε από την καθημερινή ζώνη!

Η ίδια, που είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ξεκλέψαμε κάποιες ματιές!

Δεν του έχει πολλά πράγματα μέσα σε αντίθεση με το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη που πνίγεται από ρούχα και παπούτσια!

Δείτε το βίντεο: