Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε τη φούστα που θα ζήλευαν όλες! Το χρώμα της σε "ζαλίζει"!

Έκανε την πιο σικάτη επιλογή!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε τη φούστα που θα ζήλευαν όλες! Το χρώμα της σε

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τον τρόπο να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση! Στο τελευταίο look που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η αγαπημένη παρουσιάστρια έβαλε τη φούστα που χωρίς αμφιβολία θα ζήλευαν όλες! Το χρώμα της είναι μπερδεμένο και "ζαλίζει"!

Ποιος είπε πως το εμπριμέ είναι δύσκολο να συνδυαστεί; Η Τατιάνα Στεφανίδου δημιούργησε για μία ακόμη φορά ένα υπέροχο look και "μαγνήτισε" τους πάντες!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο ροζ πουκάμισο που φόρεσε η παρουσιάστρια!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια συνδύασε μία υπέροχη midi εμπριμέ φούστα με μία ζιβάγκο μπλούζα στις ίδιες αποχρώσεις, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ασορτί γόβες!

Δείτε το look της και κρατήστε σημειώσεις!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε πάνω της το πιο δύσκολο χρώμα και «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα πάνω της όταν έβαλε πάνω της αυτό το χρώμα που είναι ίσως και το πιο δύσκολο!

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι μία από τις πιο σικάτες και μοντέρνες γυναίκες της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει κάθε μέρα όλο και περισσότερο με τις εμφανίσεις που κάνει!

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Σούνιο και πιο συγκεκριμένα στο Ναό του Ποσειδώνα όπου η Μαίρη Κατράντζου έκανε επίδειξη μόδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελπίδα.

Για αυτήν την εμφάνιση η λαμπερή παρουσιάστρια αποφάσισε να φορέσει ένα shirt dress σε ένα πολύ δύσκολο χρώμα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν όλες, κι αυτό είναι το χρώμα της σκουριάς.

Η ίδια ωστόσο κατάφερε να υποστηρίξει τέλεια αυτό το χρώμα και με τρόπου που καμία άλλη δε θα μπορούσε να σκεφτεί! Για παπούτσια επέλεξε να βάλει loafers. Έβαλε τα ανάλογα κοσμήματα φυσικά, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι σαν το δαχτυλίδι που έβαλε τις προάλλες και μας «τύφλωσε»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

Λίγα λεπτά πριν το φανταστικό fashion show της @marykatrantzou σε μια από τις πιο μαγκιές τοποθεσίες, το ναό του Ποσειδώνα! ( Το φόρεμα που φοράω είναι @maxmara )

Και ένα video το οποίο συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα:

@marykatrantzou απόψε για την @elpida_association και για την Ελλάδα! Στην σημαντικότερη στιγμή της καριέρας της, μας μάγεψε και μας συγκίνησε όλους, στέλνοντας το μήνυμα του ελληνισμού στα πέρατα του κόσμου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Τατιάνα Στεφανίδου «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού ξεχώρισε με το μοναδικό και σικάτο στιλ της!