Νίκος Μουτσινάς: Αδιανόητη αλλαγή! Έβγαλε αυτό από πάνω του και μοιάζει 10 χρόνια νεότερος!

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Νίκος Μουτσινάς: Αδιανόητη αλλαγή! Έβγαλε αυτό από πάνω του και μοιάζει 10 χρόνια νεότερος!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε αδιανόητη αλλαγή! Έβγαλε αυτό από πάνω του και μοιάζει 10 χρόνια νεότερος, θα τρίβετε τα μάτια σας! Ιδού λοιπόν...

Μάλιστα μεγάλο ρόλο στην αλλαγή του έπαιξε η αρχισυντάκτρια του, αφού την επιμελήθηκε προσωπικά! Μιλάμε φυσικά για το μουστάκι που του ξύρισε on air στην εκπομπή του στο ΣΚΑΙ.

Ο Νίκος Μουτσινάς απαλλάχθηκε από το μουστάκι του και πλέον μοιάζει ξεκάθαρα 10 χρόνια νεότερος, αφού το baby face του πάει πολύ! Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram του και πείτε μας, δεν έχουμε δίκιο;

Νίκος Μουτσινάς τι άλλαξε στο πρόσωπό του

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο Open tv! Η μεγάλη αλλαγή στο κανάλι!

Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει και αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο Open tv! Η μεγάλη αλλαγή στο κανάλι και όλες οι λεπτομέρειες στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Πολλά είχαν ακουστεί για το Νίκο Μουτσινά και την μεταγραφή του, αφού ήταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Open! Το κενό που αφήνει πίσω του είναι αρκετά μεγάλο, και όλο το καλοκαίρι οι υπεύθυνοι έψαχναν τον κατάλληλο, για να μπει στην ζώνη 3 με 5, που ήταν κενή.

Την ίδια ώρα που ο Νίκος έψαχνε όνομα, και τελικά κατέληξε σε εκείνο που σας είχα γράψει για την εκπομπή του, οι αρμόδιοι στο Open tv έψαχναν τι θα κάνουν. Αν και οι αρχικές σκέψεις ήθελαν την Μπακοδήμου στην θέση του, τελικά έγινε η ανατροπή και μπαίνει μια κυρία που έκλεψε τις εντυπώσεις το καλοκαίρι!

Έχει χιούμορ, ατάκα σαν του Νίκου και τα νούμερά της ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά.....Αυτό σκέφτηκαν στο κανάλι και τελικά «κλείδωσε» η Κατερίνα Ζαρίφη για να αναλάβει την μεσημεριανή ώρα! Αν με ρωτάτε, η επιλογή είναι πολύ σωστή γιατί η Κατερίνα είναι από τις παρουσιάστριες που αποτελούν διαχρονική αξία στο χιούμορ και το γέλιο!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο Open tv! Η μεγάλη αλλαγή στο κανάλι!

Το πότε θα γίνει η πρεμιέρα της αλλά και το όνομα εκπομπής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά φυσικά μόλις τα μάθω, θα επανέλθω!