Δημήτρης Σταρόβας: Αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά! Μοιάζε με άλλον άνδρα!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Δημήτρης Σταρόβας: Αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά! Μοιάζε με άλλον άνδρα!

Μοιάζε με άλλον άνδρα ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια φωτογραφία που είναι αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά πάνω του!

Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι πολύ αγαπητός από το κοινό για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και το φοβερό χιούμορ του!

Ο Δημήτρης Σταρόβας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και είναι μια εικόνα που δεν περιμέναμε να τη δούμε ποτέ!

Πρόκειται για μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εφηβεία του που είναι άλλος άνθρωπος. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με ξαδέλφη Τούλα στην εφηβεία...Για όσους δεν πιστεύουν ότι υπήρξα και αδύνατος!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Εντωμεταξύ η σύντροφος του είναι γυμνάστρια και κουκλάρα!

Δημήτρης Σταρόβας: Τα απίστευτα σχόλια για τα κιλά του - «Η ζυγαριά μου βγάζει ERROR»!

Απίστευτα σχόλια για τα κιλά του έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας. Όπως είπε ο ίδιος όταν ανεβαίνει στην ζυγαριά του, του βγάζει ERROR.

Ο ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Δημήτρης Σταρόβας: Ράγισε καρδιές με την αποκάλυψη για τον Μαχαιρίτσα! «Άνοιξα τα μάτια μου και είδα...»

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε χιουμοριστικά και στα παραπάνω κιλά που έχει λέγοντας: «Η ζυγαριά μου βγάζει ERROR. Πρέπει να πάω να ζυγιστώ εκεί που βάζουν τα μοσχαράκια».

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου» - Συγκινεί για τον θάνατο του Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία!

Συγκινεί ο Δημήτρη Σταρόβας για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μετά την κηδεία του. «Έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου», είπε.

Ο ηθοποιός, είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον αείμνηστο τραγουδιστή. Εκτός από συνεργάτες για χρόνια, ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μίλησε στο Happy Day, τόσο για τον θάνατο του, όσο και για την κατάθλιψη, αλλά και την συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θα ήθελα να είμαι στην εκπομπή του Γρηγόρη. Πέρα από τη συνεργασία μας έχουμε και μια αδελφική σχέση. Αλλά δεν γινόταν γιατί είχα παράσταση Δευτέρα και Τρίτη, τα γυρίσματα του The 2night Show ήταν Δευτέρα… Είμαι ο μόνος που άντεξε 4 σεζόν με τον Γρηγόρη, θα πρέπει να… βραβευτώ γι’ αυτό.

Η απώλεια είναι απώλεια, πόσω μάλλον όταν χάνεις έναν άνθρωπο που για πάνω από 25 χρόνια ήταν και συνεργάτης και φίλος… Έχουμε ζήσει φοβερά πράγματα, έχω να θυμάμαι γέλια, ιστορίες, προβληματισμούς, τις ίδιες ανησυχίες…

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, δημιουργικός, είχε μια πολύ αληθινή προσέγγιση στη μουσική κυρίως, αλλά και στα πράγματα γενικότερα. Νομίζεις ότι χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, σαν να είναι ψέμα, σου παίρνει και καιρό να το συνειδητοποιήσεις.

Και τώρα έχω κατάθλιψη. Πιστεύω ότι όλοι άνθρωποι έχουμε, αρκεί να μην είναι σε βαθμό ανησυχητικό. Έχω κι εγώ τις… στιγμές μου, αλλά προσπαθώ να το ξεπερνάω. Μ’ αρέσει και το χιούμορ και βοηθάει πολύ. Δεν θα έκανα πολιτικό γάμο, το θεωρώ φλώρικο», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.