Κάτια Ζυγούλη: Στην κουζίνα που τρώει με τον Ρουβά έχει το πιο απίστευτο αντικείμενο! Το έχει βάλει πάνω από το τραπέζι!

Εικόνα μέσα από το σπίτι τους!

Κάτια Ζυγούλη: Στην κουζίνα που τρώει με τον Ρουβά έχει το πιο απίστευτο αντικείμενο! Το έχει βάλει πάνω από το τραπέζι!

Στην κουζίνα που τρώει η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά τους, έχει το πιο απίστευτο αντικείμενο. Το έχει βάλει πάνω από το τραπέζι τους.

Το μοντέλο είναι λάτρης των social media και συγκεκριμένα κάθε εβδομάδα επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μέσω του Youtube καναλιού της.

Μέσα από ένα βίντεο της, η Κάτια Ζυγούλη μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της, η οποία είναι τεράστια, όπως και το σαλόνι της με την μπαλκονόπορτα να οδηγεί στην αυλή τους.

Στην κουζίνα της, πάνω από το τραπέζι έχει ένα απίστευτο αντικείμενο. Πρόκειται για ένα διακοσμητικό το οποίο κρέμεται από τον τοίχο και θυμίζει ονειροπαγίδα.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι κουζίνα

Κάτια Ζυγούλη: Η κουζίνα του σπιτιού της είναι όσο ένα στάδιο! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω!

Η κουζίνα του σπιτιού της Κάτια Ζυγούλη είναι όσο ένα στάδιο! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω!

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά είναι γνωστό πόσο in style γυναίκα είναι!

Αυτό λοιπόν δεν το βλέπουμε μόνο στις εμφανίσεις της και στα look που επιλέγει να κάνει, αλλά και στην διακόσμηση του σπιτιού της που έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου η ίδια!

Η Κάτια Ζυγούλη εχθές δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο YouTube ένα βίντεο μέσα από την κουζίνα της!

Κάτια Ζυγούλη: Στην σπιταρόνα της με τον Σάκη Ρουβά έχει «χτίσει» ολόκληρο καμαρίνι πλημμυρισμένο από φωτογραφίες!

Το γνωστό μοντέλο μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει τούρτα στην κόρη της Αναστασία, που είχε τα γενέθλιά της και μέσα από τα πλάνα της είδαμε την κουζίνα της που είναι πραγματικά ονειρική!

Είναι τεράστια σχεδόν σε διαστάσει ενός σταδίου με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και να προσθέτει ένα μίνιμαλ στυλ στον χώρο αλλά και σικάτο εξίσου. Άλλωστε το λευκό χρώμα είναι πάντα in fashion!

Ο πάγκος που βρίσκεται στο κέντρο της κουζίνας είναι τεράστιο και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού μέσα σε ένα 6μελες σπίτι δε θα αρκούσε κάτι πιο μικρό. Συν τοις άλλοις μιλάμε για την οικία Ρουβά!

Μόλις δείτε πλάνα από την κουζίνα της θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω, όπως πετάχτηκαν και σε εμάς!

Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε: