Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ολόσωμη φόρμα με παγιέτες και άνοιγμα! Την κοίταγαν όλοι στην κοιλιά, είναι «κομμάτια»!

Έχει σωματάρα!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ολόσωμη φόρμα με παγιέτες και άνοιγμα! Την κοίταγαν όλοι στην κοιλιά, είναι «κομμάτια»!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε ολόσωμη φόρμα με παγιέτες και άνοιγμα! Την κοίταγαν όλοι στην κοιλιά, είναι «κομμάτια» και έχει κάνει σωματάρα!

Η τραγουδίστρια, διανύει φέτος αναμφίβολα την top της χρονιά! Τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο αλλά και τα προσωπικά της, δεν πάνε πίσω.

Πρόσφατα, έκανε μια εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Έβαλε ολόσωμη φόρμα με παγιέτες και άνοιγμα και όλοι την κοίταγαν στην κοιλιά, αφού η Μελίνα Ασλανίδου έχει γίνει φέτες. Πάντως και η ολόσωμη φόρμα της πήγε πολύ αλλά σαν το πουλοβεράκι της σε μαύρο... δεν έχει! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ολόσωμη φόρμα και μαύρα μποτάκια! Έκατσε σε σκαμπό και πήρε 10άρι!

Έκατσε σε σκαμπό και πήρε 10άρι η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία και έβαλε ολόσωμη φόρμα και μαύρα μποτάκια σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Εμείς, εντοπίσαμε backstage φωτογραφία από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor! Η τραγουδίστρια, φαίνεται να κάνει πρόβα με την Δέσποινα Βανδή.

Αν και η Δέσποινα, είχε ένα απρόοπτο πάνω στην σκηνή, η ίδια είχε μελετήσει την εμφάνισή της από την αρχή μέχρι το τέλος! Τo Υοuweekly.gr, σαν γυναικείο site, εστίασε στα looks τους κατά την πρόβα και η Μελίνα Ασλανίδου παρέδωσε μαθήματα! Η ολόσωμη χρυσή της φόρμα έδεσε άψογα με τα μαύρα μποτάκια της και πήρε ξεκάθαρα από εμάς 10 με τόνο!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου: Το παντελόνι της έμοιαζε με φόρμα αλλά ήταν όλο στρας! Ξεπουλάει σε όλα τα χρώματα!

Το παντελόνι της Μελίνας Ασλανίδου έμοιαζε με φόρμα αλλά ήταν όλο στρας! Ξεπουλάει σε όλα τα χρώματα και είναι το top trend της σεζόν!

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της, την ώρα που ετοιμαζόταν για τον τελικό του X-Factor.

Η Μελίνα Ασλανίδου με casual διάθεση, έβαλε το παντελόνι της φόρμας της το οποίο όμως είχε μια διαφορά από τα συνηθισμένα: Είχε στο πλάι ρίγα και ήταν όλο με στρας. Τα παντελόνια αυτά, είναι από τα top trends της σεζόν και ξεπουλάνε σε όλα τα χρώματα. Η Μελίνα πόνταρε στην άνεση αλλά δεν άφησε και το στιλ της πίσω... Όσο για το look του τελικού; Έκλεψε πάλι τις εντυπώσεις με το κομψό φόρεμα που φόρεσε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: