Μαίρη Λίντα: "Ξέσπασε" η τραγουδίστρια! "Τόσοι υπερήλικοι άνθρωποι τι θα γίνουν;"

Κραυγή αγωνίας!

Μαίρη Λίντα:

"Τόσοι υπερήλικοι άνθρωποι τι θα γίνουν; Πώς θα αντέξουν το κρύο;" Η Μαίρη Λίντα "ξέσπασε" μέσα από το γηροκομείο! Τι αναστάτωσε την τραγουδίστρια;

Κραυγή αγωνίας μέσω της Espresso έκανε η ίδια, η οποία στο άκουσμα της είδησης ότι η ΔΕΗ έστειλε ειδοποιητήριο για να κόψει το ρεύμα εντός των επόμενων ημερών στο Γηροκομείο Αθηνών δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία της!

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, η οφειλή του Γηροκομείου Αθηνών προς τη ΔΕΗ ανέρχεται σε 1.313.574 ευρώ, με την τελευταία καταβολή να έχει γίνει τον Μάιο του 2014.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Θα είναι μεγάλη ντροπή και αμαρτία αν κόψουν το ρεύμα στο Γηροκομείο Αθηνών. Τόσοι υπερήλικοι άνθρωποι τι θα γίνουν; Πώς θα αντέξουν το κρύο; Εγώ ήρθα και μένω οικειοθελώς στο Γηροκομείο Αθηνών. Έχω δικό μου σπίτι. Οι υπόλοιποι συνάνθρωποι μας, όμως, τι θα απογίνουν; Όλοι εμείς που ζούμε εδώ, το νιώθουμε σπίτι μας. Είναι μία εξαιρετική εστία γεμάτη αγάπη και θαλπωρή. Είναι απαράδεκτο να κοπεί το ρεύμα».

Δείτε επίσης την συγκινητική της δήλωσε μέσα από το γηροκομείο, που προκάλεσε συγκίνηση!

Μαίρη Λίντα: Η συνάντηση στο Γηροκομείο που την συγκίνησε! "Έπεσε" μέσα στην αγκαλιά της!

Μια συνάντηση που την συγκίνησε είχε η Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών. "Έπεσε" μέσα στην αγκαλιά της την ώρα που την είδε.

Πριν από λίγες ημέρες, την επισκέφθηκε η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, παιδί ενός από τους πιο σπουδαίους κωμικούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο λόγος για την κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, Πολύνα.

Μαίρη Λίντα: Συγκινητική αποκάλυψη! «Βγαίναμε για φαγητό και έδινε...»!

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Πολύνα, η οποία ήθελε να επισκεφτεί τη Μαιρούλα στο Γηροκομείο. Της το είπα, και η Μαίρη δέχτηκε. Όταν πήγαμε, έπεσε η μία στην αγκαλιά της άλλης. Ξέρεις γιατί; Γιατί η Μαίρη είχε συνεργαστεί στο θέατρο και τον κινηματογράφο με τον πατέρα της. Μάλιστα, μοιράστηκαν μεταξύ τους και διάφορα περιστατικά», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso συγκινημένος ο Γιάννης Μπουρνέλης.

Λίγες ώρες μετά τη συνάντησή της με τη Μαίρη Λίντα, η Πολύνα, δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κυριακή πρωί στο γηροκομείο Αθηνών επισκέφθηκα τη αγαπημένη μου -αγαπημένη μας- Μαίρη Λίντα. Κοντά της ήταν και ο λατρεμένος φίλος της -μας- Γιάννης Μπουρνέλης. Ένα τρυφερό πρωινό με αναμνήσεις, με τραγούδι, με γλυκά χαμόγελα».

Μαίρη Λίντα συνάντηση στο Γηροκομείο Αθηνών

Μαίρη Λίντα συνάντηση στο Γηροκομείο Αθηνών

Μαίρη Λίντα συνάντηση στο Γηροκομείο Αθηνών

Αποκάλυψη για την Μαίρη Λίντα που θα συζητηθεί: «Είναι στο γηροκομείο εξαιτίας της κόρης της!»

Μία δήλωση-αποκάλυψη που θα συζητηθεί έγινε για την Μαίρη Λίντα, καθώς γνωστός τραγουδιστής έκανε γνωστό πως μπήκε στο γηροκομείο λόγω της κόρης της!

Τι έχει συμβεί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια;

Συγκεκριμένα ο Τέρης Χρυσός έκανε τις δηλώσεις που θα συζητηθούν!

«Με θλίβει αφάνταστα το γεγονός ότι η Μαίρη Λίντα είναι σε γηροκομείο εξαιτίας της κόρης της. Δεν πήγα να δω τη φίλη μου Μαίρη, την οποία γνωρίζω 50 χρόνια και τη λατρεύω.

Αποκάλυψη για την Μαίρη Λίντα που θα συζητηθεί: «Είναι στο γηροκομείο εξαιτίας της κόρης της!»

Όταν πήγε εκεί, την πρώτη μέρα, πήρα τηλέφωνο την κόρη της, Βάλια, και μου είπε: “Κύρια Τέρη, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μη δημοσιοποιηθεί το θέμα με τη μητέρα μου, να το κρατήσετε μυστικό, να μην το πείτε πουθενά, διότι δεν θέλω”. Της είπα ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση και ρώτησα αν μπορώ να πάω να την επισκεφθώ κι εκείνη μου απάντησε: “Όχι, δεν μπορείτε”.

Μετά από λίγο καιρό το έμαθε όλη η Ελλάδα. Το κράτησα και θύμωσα, επειδή ήξερα το κοριτσάκι αυτό από μωρό παιδί, όπως και τον Θεοχάρη, τον πατέρα της», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Λοιπόν ο τραγουδιστής!