Αντώνης Κανάκης: Στα «μαχαίρια» για το Ράδιο Αρβύλα! Θα επιστρέψει τελικά η εκπομπή;

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή και τον ΣΚΑΪ;

Αντώνης Κανάκης: Στα «μαχαίρια» για το Ράδιο Αρβύλα! Θα επιστρέψει τελικά η εκπομπή;

Στα «μαχαίρια» φαίνεται να είναι ο Αντώνης Κανάκης με τον ΣΚΑΪ για το Ράδιο Αρβύλα! Τελικά η εκπομπή θα επιστρέψει ή όχι;

Οι εξελίξεις με την σατιρική εκπομπή που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη δεν έχουν τελειωμό! Αρχικά ήταν να προβληθεί το φθινόπωρο, αλλά τελικά δεν είδαμε ποτέ την παρέα που λατρέψαμε να βγαίνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για την εκπομπή και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο φαίνεται πως σταθμός και Αντώνης Κανάκης δεν μπορούν να τα βρουν όσον αφορά τις ημέρες και ώρες προβολής.

Ο ΣΚΑΪ θέλει η εκπομπή να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα στις 23:00, ενώ ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης δεν επιθυμεί η εκπομπή να βρίσκεται σε αυτή τη ζώνη για πολλούς λόγους, αλλά και λόγω του έντονου ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι Ράδιο Αρβύλα αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψουν από το Μάρτιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αντώνης Κανάκης: «Παγώνει» το Ράδιο Αρβύλα; Τι ζητάει από το κανάλι για να ξεκινήσει η εκπομπή;

«Παγώνει» το Ράδιο Αρβύλα πριν καν αρχίσει; Τι ζητάει ο Αντώνης Κανάκης από το κανάλι για να ξεκινήσει η εκπομπή του;

Νέα αναβολή φαίνεται να πήρε η πρεμιέρα της εκπομπής. Το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» ήταν να ξεκινήσουν στις αρχές του Νοέμβρη στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ωστόσο βρισκόμαστε στις αρχές Δεκέμβρη και η εκπομπή ακόμη δεν έχει προβληθεί.

Πριν καιρό είχε ακουστεί ότι και οι δύο εκπομπές θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο, επειδή περίμενε ο παρουσιαστής να γεννήσει η σύζυγος του.

Σήμερα, η εκπομπή του «Happy Day» στον AlphaTv πρόβαλλε ένα σχετικό ρεπορτάζ στο οποίο ειπώθηκε πως για να ξεκινήσει η εκπομπή στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης ζητάει από το κανάλι διαβεβαιώσεις! Μάλιστα όπως σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο ο παρουσιαστής είχε «αδειάσει» το κανάλι!

Δείτε το βίντεο με όλο το ρεπορτάζ: