Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό ατύχημα της! «Σβήνεις έτσι ξαφνικά»

Τρομακτικές στιγμές για την ηθοποιό!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό ατύχημα της! «Σβήνεις έτσι ξαφνικά»

«Σβήνεις έτσι ξαφνικά», ήταν κάποια από λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στις πρώτε της δηλώσεις μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε!

Η γνωστή ηθοποιός μετά το τέλος της πρώτης παράστασης «Παριζιάνα», που πρωταγωνιστεί, καθώς πήγαινε στο καμαρίνι της από τη σκηνή, έπεσε από τα σκαλιά και μεταφέρθηκε με δυνατούς πόνους σε νοσοκομείο.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day», στον Alpha και αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα της!

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη γιατί δεν είναι ωραίο να σβήνεις έτσι ξαφνικά. Ήταν μια πολύ περίεργη μέρα, η μέρα που έγινε το συμβάν και ήμασταν όλοι πολύ στεναχωρημένοι και καταβεβλημένοι και μάλλον το σύστημα με πρόδωσε. Δεν είδα ποτέ το σκαλί, γλίστρησα και έπεσα μπροστά με όλο μου το βάρος, έχασα τις αισθήσεις για κάποια δευτερόλεπτα. Ήμουν τυχερή… Χτύπησα στο κεφάλι μου, στα πόδια, στα χέρια μου, όπου μπορείς να φανταστείς χτύπησα. Το ανησυχητικό ήταν το χτύπημα στο κεφάλι, αλλά κάναμε αξονική και όλα καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Το μήνυμα μετά το νοσοκομείο!

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Η αγαπημένη ηθοποιός έστειλε μέσω Instagram, το πρώτο της μήνυμα μετά το νοσοκομείο!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μεταφέρθηκε χτες εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή στην παράσταση η «Παριζιάνα».

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο της αγαπημένης της συνεργάτιδας, Έρρικας Μπρόγιερ.

Με τη σειρά της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και έστειλε ένα μήνυμα σχετικά με όλα όσα έγιναν χτες.

Έτσι έγραψε:

«Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ' έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ' τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβάστε, είμαι ninja! Σασ ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ' το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ' τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mexiterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη...».