Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά την σχέση της με τον Snik έσκασε αποκάλυψη «βόμβα»!

Όλη η αλήθεια για το βήμα στη ζωή της!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά την σχέση της με τον Snik έσκασε αποκάλυψη «βόμβα»!

Μετά την σχέση με τον Snik έσκασε μια αποκάλυψη «βόμβα» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το νέο ξεκίνημα στη ζωή της μετά το τέλος του GNTM.

Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας από την θέση του κριτή, έχει δει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά της.

Μετά τον τελικό και την ανάδειξη όχι μια νικήτριας, αλλά δυο, έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα που την θέλουν να παρουσιάζει προγράμματα στην τηλεόραση.

Ένα σενάριο την θέλει στην σκυτάλη της παρουσίασης του «Big brother» που θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγες εβδομάδες. Η φίλη της και συνεργάτης της, Έλενα Χριστοπούλου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Θα ήμουν η πρώτη που θα το ήξερα», ανέφερε.

Πριν από λίγες ημέρες έσκασε μια ευχάριστη είδηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στο πλευρό της βρέθηκε ο Snik.

«Βόμβα» από παρουσιάστρια! Snik και Κωνταντίνος Αργυρός είναι... δίδυμοι; Πως λέτε να αντιδράσει η Παπαγεωργίου;

Μια «βόμβα» πέταξε Ελληνίδα παρουσιάστρια. Snik και Κωνσταντίνος Αργυρός είναι... δίδυμοι; Πως λέτε να αντιδράσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν το ακούσει;

Σήμερα, στο «Έλα χαμογέλα» η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τις δηλώσεις της Κρεμλίδου που αποκάλυψε πως ο ράπερ τραγουδιστή την έκανε unfollow στο Instagram.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Βόμβα»! Είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

Συγκεκριμένα η Κρεμλίδου δήλωσε: «Είναι βαρύς σαν άνθρωπος, σαν χαρακτήρας είναι όντως ιδιαίτερος. Εμένα όταν με προσέγγισε ήμασταν σε ένα φεστιβάλ και ήταν πολύ ευγενικός. Είχε ένα ενδιαφέρον σαν άνθρωπος. Μιλούσε πολύ. Πιστεύω με αυτά που συμβαίνουν τώρα και την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του, ίσως να νιώθει περισσότερη πίεση και να μην μιλάει. Γενικά δεν τον είχα πετύχει πουθενά να μην μιλάει. Παρόλα αυτά με έχει κάνει ένα ωραίο unfollow στο Instagram, πριν λίγες ημέρες. Δεν ξέρω μπορεί να τρώει παντόφλα».,

Μετά τις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια έριξε μια «βόμβα» λέγοντας πως ο Snik με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μοιάζουν πολύ και είναι σαν... δίδυμοι. Μάλιστα, έδειξε και φωτογραφία τους δίπλα δίπλα.

Πως λέτε να αντιδράσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν το ακούσει;