Mad Clip: Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του! Με την λευκή γούνα της... «τρέλανε»!

«Κόβει« ανάσες!

Mad Clip: Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του! Με την λευκή γούνα της... «τρέλανε»!

Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του Mad Clip, η οποία με την λευκή γούνα της... «τρέλανε» κόσμο. Μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα».

Την είδαμε για πρώτη φορά και μπορούμε να πούμε πως είναι κούκλα. Η Αρετή είναι 22 χρονών και είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή εδώ και τρία χρόνια.

«Ο Mad Clip είχε έναν διαφορετικό αέρα. Είδα από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουμε» ανέφερε η Αρετή, με τον Mad Clip να συμπληρώνει: «Δεν βιάζομαι να παντρευτώ. Περνάμε καλά. Νιώθω λες και είμαι ήδη παντρεμένος».

Μπορεί ο Mad Clip να μην οδεύει προς τον γάμο, ωστόσο τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ο Sin boy με την επίσης τραγουδίστρια σύντροφο του.

Κορυφώνεται η κόντρα του Tus και του Mad Clip μετά την μήνυση! Τι συνέβη;

Μετά την μήνυση του ράπερ Tus φαίνεται ότι η κόντρα του με τον Mad Clip κορυφώνεται! Τι συνέβη όμως;

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο TUS σε μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του Mad Clip, ήταν τέλος Νοεμβρίου όταν βγαίνοντας από το στούντιο ηχογραφήσεων του βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον του. Εκείνος κατευθύνθηκε προς τη μηχανή του και τράπηκε σε φυγή.

Σήμερα η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», στο Open παρουσίασε το δικό της ρεπορτάζ και δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον Mad Clip ο οποίος της είπε πως μόλις χθες ενημερώθηκε για τη μήνυση του Tus και πως θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον δικηγόρο και τη δισκογραφική του μέχρι να κάνει την επόμενη κίνησή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αυτός είναι ο ράπερ που έπιασαν για ναρκωτικά! Για πρώτη φορά το πρόσωπό του στη δημοσιότητα!

Για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα το πρόσωπο του ράπερ, ο οποίος συνελήφθη για ναρκωτικά!

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για την υπόθεση της σύλληψής τους από τις Αρχές, η οποία απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο ράπερ Bafman είναι εκείνος που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα, κατηγορώντας τον πως διακινούσε ναρκωτικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) ο ράπερ μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

undefined

Μεταξύ άλλων παρότρυνε να μην δοκιμάσει κανείς ναρκωτικά και ιδιαίτερα τα ανήλικα παιδιά, ενώ υποστήριξε πως ο κόσμος θα πρέπει να ενημερωθεί για τις ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης ως θεραπεία.

undefined