My Style Rocks: Λίγο πριν ξεκινήσει δέχθηκε "καρφιά" η Έλενα Χριστοπούλου! «Δεν ξέρει από στιλ...»

Την "άδειασε" η πιο γνωστή παίκτρια!

My Style Rocks: Λίγο πριν ξεκινήσει δέχθηκε

Λίγο πριν ξεκινήσει, σήμερα το απόγευμα, το My Style Rocks, η Έλενα Χριστοπούλου, που θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, δέχθηκε μερικά "καρφιά" για το ρόλο που θα έχει με την κατηγορία πως είναι booker και δεν ξέρει από στιλ!

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν του παιχνιδιού μόδας στο οποίο είχε αναδειχθεί νικήτρια, και συγκεκριμένα σχολίασε τη συμμετοχή της Έλενας Χριστοπούλου σε αυτό.

«Είναι μια κυρία που θαυμάζω πάρα πολύ, μια πάρα πολύ έξυπνη κυρία, μια πάρα πολύ όμορφη κυρία, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που έκανε στο GNTM σαν booker γιατί αυτό κάνει χρόνια, δεν έχει πορεία στη μόδα, δεν έχει πορεία.. δεν ασχολείται με αυτό, οπότε για εμένα.. Όταν δεν έχεις ασχοληθεί με το στιλιστικό και δεν έχεις κάποιο background είναι λίγο δύσκολο να κρίνεις τον άλλον, πρέπει να ξέρεις».

Η Ραμόνα μάλιστα είχε σχολιάσει και την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας.

Έλενα Χριστοπούλου: Επιβεβαίωσε τις φήμες! Σε αυτό το show θα τη δούμε!

Επιτέλους μετά από καιρό, η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε ποιο είναι το show στο οποίο θα τη δούμε φέτος!

Το όνομα της αγαπημένης coach του GNTM έχει ακουστεί αρκετά για το φετινό My Style Rocks, ωστόσο η ίδια είχε κρατήσει σιγή ιχθύος.

Μέχρι σήμερα, που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ανακοίνωσε πως θα τη δούμε στο δημοφιλές παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, το οποίο ξεκινάει σε λίγες μέρες.

«Your Style Rocks, Νίκο; Νίκο…» είπε η Έλενα Χριστοπούλου, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά:

«Έλενα, ήταν από τα πιο ωραία νέα που ακούσαμε, έχουμε χαρεί όλοι εδώ στο κανάλι του Φαλήρου, ήθελα πάντα να το πω αυτό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ, σε περιμένω εδώ να μου τα πεις από κοντά».

Θυμίζουμε πως μόλις χθες έγιναν γνωστές, τρεις ακόμη παίκτριες που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι μόδας!